Astrologie

# luna aprilie #predictii #zodii #horoscop #astrolog maria sarbu

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Cum sunt influentate zodiile de luna noua din 1 aprilie

De 1, si nu e o pacaleala, avem Luna noua in Berbec. Pentru unele zodii 1 Aprilie este o zi norocoasa, pentru altele poate fi o zi oarecare. Si pentru alta parte a zodiacului poate fi o zi neplacuta. Cele mai impactate semne zodiacale in acest 1 Aprilie vor fi Fecioarele si Scorpionii. Iar intre cele doua am putea spune ca Fecioara este mai afectata de Luna noua. Si mai ales acei nativi nascuti in acest semn sau cu ascendentul Fecioara, care nu au deschidere sufleteasca, emotionala sau dupa caz, care nu sunt cu deschidere spirituala.

Ziua lui Venus, Vineri si Berbecul in vibratiile lui cele mai deosebite, energia lui Marte, impreuna pe teritoriul fiecarei zodii vor aduce unele schimbari pentru toti. Inclusiv vindecari miraculoase, reusite in dragoste sau mari esecuri ale trecutului in bucla spre a fi vindecate!

Berbecul este unul dintre cei care detin energiile punctelor cardinale si pilonii fortei. El va ridica vibratia fiecarei zodii si in timp ce pe unii ii va scoate din probleme pe altii ii va activa un pic cam tare. Puterea individuala va fi accentuata in urmatoarele zile atat la nivel micro cat si la nivel macro. Atat ca indivizi cat si ca societate avem de vindecat o trauma, una privind focul, forta, puterea sau lipsa ei. Este momentul personalitatii, determinarii si focusului. Este vremea noului si prospetimii, pe care, fiecare avem nevoie sa le redescoperim; in noi si in exteriorul nostru.

Pentru a celebra luna noua putem face cadouri la copii, putem cummpara un bun pentru casa sau putem face fotografii sau tablouri de familie. 

Berbec

Un foc haotic iti cere sa te echilibrezi si sa iti gasesti drumul vindecarii prin acest echilibru personal. Sa poti iesi din dezorganizare, sa iti mentii focusul si sa te validezi. Toate acestea sunt despre tine si ranile tale cele mai profunde, rani care sunt deja marcate pe karma ta si pe care le reinnoiesti in bucla pana ce vei constientiza si le vei vindeca. Cum? Prin validare si foc ordonat. Esenta fiintei tale este una minunata, dar cand esti in dezordine tu si focul tau, toate se pot strica, arde sau distruge, doar pentru ca nu ai stiut cum sa iti depasesti aceasta limita si esti inca in haos. Profita de Luna noua si fa un pas mare de la haos la zen interior.

Taur

Pentru tine aceasta Luna noua aduce o energie de regenerare interioara prin focus sau prin probleme de sanatate. Trebuie sa te ocupi de tine la nivel profund. Trebuie sa parcurgi drumul de la superficialitate la esenta si sa rescrii cu multa determinare programele in care ai stat confortabil dar nu si pozitiv. Acele programe care te-au tinut si pe tine in bucla unei traume de sacrificiu si a lipsei de stima de sine in adevarata ta fiinta. Cum poti face acest lucru? Prin NLP sau prin autosugestie pe termen mediu sau lung sau prin coerenta de care stii sa dai dovada atat de des. Revelatiile acestei zile iti poate zdruncina putin pilonii personali, dar daca vei fi deschis la iesirea din confort, atunci vei avea mari satisfactii si vindecari miraculoase. 

Gemeni

Uneori viata te dezgusta, alteori ai senzatia ca multe sunt prea grele si acum traiesti una dintre cele mai dure perioade, sau dintre cele mai inselatoare. Luna noua este o buna prietena pentru tine si te va ajuta sa iesi din situatii care te jeneaza. De asemenea ai si tu probabil bucla ta in care repeti aceeasi trauma, de lipsa de curaj creativ sau lipsa de prieteni adevarati. Oricare ar fi limitarile pe care le simti in aceste zile va trebui sa inveti sa simplifici unele lucruri care te vor ajuta sa avansezi rapid si cu adevarat. 

Rac

O Luna noua noua de lectii de personalitate care iti vor aduce aminte de menirea ta. Mai sensibil sau mai puternic, de acum trebuie sa te lasi incalzit de energia determinarii pe care trebuie sa o treci prin filtrele tale emotionale. Trebuie sa stii ce vrei sa faci cu ceea ce simti si mai ales cum vei face pentru a vindeca ranile sufletului. Acele rani care nu au legatura cu prezentul ci doar sunt retraite la prezent. Ai si tu o trauma, iar ea va fi chiar mentorul tau cel mai bun la acest moment. Vei inceta sa mai fugi de problemele care te tineau pasiv si vei reusi sa iti depasesti limitele spre un nivel mai inalt al senzitivitatii tale.Pentru ca daca este ceva ce nu iti da pace si nu te lasa sa iti schimbi stilul de viata, serviciul, imaginea sau abordarea, daca este ceva ce iti aduce tradarea sau neputinta, atunci vei intelege cu ocazia acestei luni noi ca ai nevoie sa te respecti si sa crezi in tine asa cum vrei sa fii respectat la randul tau.

Leu

O perioada grea pentru nobletea si dorintele tale. Nu este nici o perioada de minimizare sau de modestie, dar nici una care sa te inalte in reusite sau in idealuri. Este vremea in care iti schimbi modelul de actiune si obiectivele. Pentru ca energia ta nu are vibratia la care esti obisnuit sa functionezi si pentru ca din exterior nu te incarci. Ai la moment un minus de energie vitala sau o stare de limitare pe care o traiesti periodic. Ceea ce luna noua vrea sa iti arate este nevoia ta de a invata sa iti dozezi energia sau sa iti reutilizezi energiile prin alte metode decat cele conventionale. Mai precis trebuie sa te pregatesti sa gasesti resurse noi in forul tau interior. Cum prin a-ti aminti de entuziasm si de puterea pe care el ti-o ofera. Increderea in viitor si entuziasmul reusitei, mai devreme sau mai tarziu!

Fecioara

Un foc dinamic dar haotic iti rascoleste si tie personalitatea si te pune la lectii. Ai probabil cele mai intense trairi si experiente la acest moment. Si este necesar sa te aduni de pe unde te-ai imprastiat, sa te reconectezi cu tine si mai ales cu fiinta ta la nivel de esenta. Ai nevoie de noi perspective spirituale si de pasi pe o alta energie. Aceasta energie este mereu acolo, ca un izvor mereu existent, anume in esenta fiintei tale. Pentru a cunoaste drumul spre ea trebuie sa iesi din ganduri si din mentalul acela incapatanat in cautarile lui, pentru a da acces intuitiei, cunoasterii universale si spiritualitatii sa iti arate calea. De multa determinare vei avea si tu nevoie. Dar toate acestea trebuie sa le faci pentru a vindeca o trauma de pe generatii din spate pe neam. O trauma care a impiedicat evolutia spirituala a alor tai.

Balanta

De cativa ani incoace spuneam ca am intrat intr-o noua era in care toate vor avea o alta ordine si alti stimuli, alti receptori etc. Pentru tine este o transformare de le exterior. Iar luna noua, mereu, in Berbec, iti aduce aliante noi. Dar si schimbari majore in relatia ta de cuplu. Tu ai nevoie sa inveti cum sa te incalzesti la foc, fara a te consuma. Fie el focul haotic sub forma de certuri in cuplu sau sub forma de nereusite, impulsivitate, agresivitate. Ai in vedere modele si arhetipuri noi care trebuiesc abordate in relatiile tale si in dragoste. Te-ai pus mereu pe o postura pasiva sau ai facut pe plac altora, sau dimpotriva te-ai respins si pe tine si pe ceilalti. Acum traumele acumulate in cuplu nu te lasa sa mergi mai departe fara sa le sesizezi sau sa le vindeci. Esti provocat  si incoltit pentru a reactiona. Nu trebuie sa fugi ci trebuie sa colaborezi. Nu trebuie sa respingi ci trebuie sa  vezi de ce ai aceasta experienta si ce ai de schimbat in tine. Vantul de toamna isi lasa din puteri in fata focului de primavara, fie ca invata prin revelatie, fie prin suferinta sau prin singuratate inutila.

Scorpion

O luna noua care te pune la treaba. Uneori esti revendicativ sau ”maniac” sau cine stie cate indoieli te tin pe loc in starea de penumbra care te caracterizeaza. Dar nici tu nu ai scapat de traume si de bucle pe care le repeti. Nu inca. Ideea acestui moment nu este sa o iei de la zero si nici sa distrugi totul pentru ca nu mai stii ce sa faci. Ideea este sa repari ceea ce este stricat. Asa ca acceptarea poate fi primul pas. Iar apoi va fi foarte frumos si adevarat cand vei simti satisfactiile unui lucru reparat cu mainile, curajul si mintea ta. Ai avut de multe ori furiile si epuizarea care te-au descarcat de energii. Iar la moment esti in anul in care inveti din toate greselile ultimilor 10-20 ani. Daca inca nu ai invatat sa repari, iata este prezentul tau care ti-o cere. In plus, vei vindeca multe in tine si vei repara la fiinta toate, foarte multe bucati pe care le-ai rupt cu fiecare trauma a trecutului.

Sagetator

Traim cu totii arhetipuri in mod constant, repetitiv si cu multe drame, de fiecare data aceleasi. Iar in plus de ele tu ai darul exagerarii. Acum este departe de a fi momentul sa exagerezi. Prea mult foc intr-o personalitate poate face pagube! Pentru o parte dintre nativi va fi setea de a demonstra carte ii agita pana la panica poate. Pentru altii este o energie care ii face sa riste totul. Depinde cat de mare este drama personala si mostenirile din familie la nivel de apreciere, laude sau recunoastere a meritelor. Ai prieteni care umplu golul oarecum, insa trauma nu o poti vindeca decat tu. Daca ai trait abuzuri din partea unor persoane nesofisticate sau daca ai arhetipul grabitului fara motiv sau daca esti prea agitat sau daca te lupti de 2 ani cu niste situatii care te epuizeaza, atunci luna noua te va pune un moment in stand by si iti va cere sa inveti sa fii zen. Pare ca e vremea sa inveti yoga sau sa dezvolti o pasiune creativa care te calmeaza din agitatia ta si te vindeca de traume. 

Capricorn

Luna noua vine cu lectii de personalitate si pentru tine. Tu cel care doresti respectul si recunoasterea, iata este momentul sa le oferi la randul tau. Un arhetip ciclic traiesti si tu la aceste momente. Te-ai complicat prea mult sau ai trait o lunga perioada de criza astfel ca esti mult prea agitat, la propriu: tensiunea sau migrenele pot fi semne clare in acest sens. De aceea, iti recomand sa lasi totul deoparte pentru a te dedica familiei, caminului tau. Orice munca, orice lauri, orice rezolvari nu iti vor vindeca ceea ce cari in spate ca traume ale inimii. Mai ales ca sunt foarte probabil pe neam, in spate de la strabunii tai, pe repeat.

Stim ca esti foarte priceput in a te juca de-a victima si agresorul cand vine vorba de butoanele tale prea sensibile. Dar cum spuneam la inceput, respectul pretins este acum de aratat! Nu doar lucrurile in care tu crezi sau pentru care tu lupti au sens si nu doar valorile tale merita! Fii deschis catre aceasta incalzire afectiva, chiar daca te simti prea vulnerabil. Mai bine sa vindeci, decat sa te simti mereu bolnav!

Varsator

Pentru tine predispozitiile sunt adesea promovari de depasit si special luna noua este momentul care iti place destul de mult. Sau este pe vibratia ta. Iti plac lucrurile unice si experientele in viteza. Iti place sa ai libertatea de a face focus pe ceea ce te face sa vibrezi. Este drept ca nu ai trai asa zi de zi, insa aceasta luna noua iti deschide drumuri noi spre descoperiri si dezvoltare. Ai o mare sete de cunoastere si esti extrem de dinamic. Un bust major de energie care ti se potriveste ca manusa. Esti temerar, esti unic, esti cum vrei tu. Doar atentie ca ceea ce trebuie sa cauti si dinamica mecanismelor tale ce sens are de urmarit, nu este experienta in arhetip si nici aventurarea. Ci este vindecarea unor depresii sau intelegerea unor probleme de concentrare sau de comunicare, expresie, gandire.

Pesti

Si receptorii tai  sunt incinsi de la luna noua. Parca vrei sa intri intr-o hora sau o batuta sau un dans initiatic, la propriu sau la figurat. Este hora luxului, a banilor, a averii. Esti foarte determinat si cu atat mai mult focusat sa aduci toate lucrurile frumoase dupa atatea sacrificii. Pentru ca daca ne referim la tipare ai si unul de vindecat sau limite de depasit. O introspectie adevarata te poate ajuta sa gasesti calea catre luxul dorit. Ideea este sa lasi sentimentul de pretuire sa te invadeze si sa iti puna celulele in miscare, altfel poate fi doar un foc de paie sau o hora impiedicata pe note false. Iar daca focul poate incalzi apa, atunci cei cu probleme de sanatate pot dobandi vindecari miraculoase.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea