Astrologie

# luna aprilie #aprilie #horoscop #astrolog maria sarbu #predictii luna aprilie

Expertul Acasa.ro Maria Sarbu, astrolog: Luna aprilie - forta de supravietuire si foc vindecator

Luna celor curajosi sau luna lui April este cea care ne aduce primavara, astenia sau pofta de viata si mai mult decat atat; trezirea la viata!

Dupa iarna si frig, focul isi face simtita prezenta si se intensifica in puterea lui, iar acest lucru il vedem la incalzire si vremea care incepe sa fie incantatoare pentru corp si spirit.

Nu doar focul se intensifica ci toate celelalte elemente urca in vibratie ciclica, peste rece si raceala.

Aerul se lasa incalzit, ca si lectie intre cele 4 semne cardinale, Balanta care invata de la Berbec.

Apa se dezgheata si ea sub incidenta focului si se transforma sau se evapora, precum Racul se supune Berbecului. Iar invingator intotdeauna, Berbecul il da pe Capricorn la o parte pana la urmatoarea hibernare si ne aduce echinoctiul de primavara si puterea de a invinge frigul si intunericul.

Aprilie inseamna forta de supravietuire si foc vindecator. Ea este luna oamenilor puternici, a celor care rezista si a celor care stiu ce vor. Toti cei nascuti in aceasta luna sunt oameni puternici, luptatori, temerari, indrazneti, plini de verva si gata oricand sa darame zidul iernii din jurul lor sau din inimile celor duri.

Persoanele care sunt nascute in prima parte a lunii sunt mult mai indrazneti, iar cei nascuti in a doua jumatate sunt mult mai calculati. Dar in ambele situatii, ei sunt dintre cei mai insetati de viata si de a castiga prin  lupta - daca e nevoie - ceea ce isi doresc.

Si tot aprilie ne aduce ziua egala cu noaptea, lumina si intunericul ”la distante egale” de centrul inimii fiecaruia si de asteptarile sau dezamagirile noastre. Este una dintre cele mai magice luni, iar vibratia ei este una dintre cele mai puternice. Astrele nu au alta dinamica, dar noi oamenii, da! 

Aprilie este luna care ne da si noua setea de viata inapoi. Devenim agitati, neastamparati, nerabdatori, plini de proiecte, hiperactivi si dornici sa atingem teluri noi. Incepem sa facem foarte multe lucruri, vrem sa daramam ziduri, limite, obstacole si ne simtim atat de sustinuti de energia acestei luni. Suntem bine in pielea noastra, devenim foarte independenti, incepem sa ne desprindem din dependente si codependente, rupem obiceiurile vechi pentru a ne incarca de o energie proaspata si revigoranta.

Este luna care poate aduce vindecari miraculoase si pasi semnificativi pentru restul vietii. 

Aprilie este ”cel mai bun nas de botez” in orice proiect ce ne solicita fizic dar si in demersurile si dorintele noastre de dragoste. 

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Expert Acasa.ro Maria sarbu astrolog

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea