Cele mai citite despre aptamil

Adevarul despre laptele praf

Aociatia pentru Protectia Consumatorilor Romania a achizitionat de curand cele mai folosite tipuri de lapte praf pentru sugari cu varsta de 0 - 6 luni si a analizat continutul acestor, pe baza etichetei. Studiul a fost realizat de catre o echipa coordonata de dr. ing. biochimist Madalina Ilis si dr. ing. biochimist Mihai Rissdorfer. Iata cateva dintre concluziile analizei:

5 pasi simpli pentru a prepara formula de lapte praf Aptamil

Laptele matern este alimentul ideal pentru ca cei mici sa se bucure de un aport mare de vitamine si nutrienti. Atunci cand alaptarea nu mai este posibila, introducerea formulei de lapte in alimentatie contribuie la dezvoltarea copilului.

Ce omit mamicile sa treaca pe lista de cumparaturi

Ce poate fi mai minunat decat sa devii mama? Cu siguranta orice femeie isi doreste sa aiba cel putin un copil, iar atunci cand afla ca este insarcinata, radiaza de fericire. Insa, odata cu acest sentiment de fericire, apare si unul de ingrijorare si diverse intrebari, lucru firesc de altfel.

Cele mai noi despre aptamil

5 pasi simpli pentru a prepara formula de lapte praf Aptamil

Laptele matern este alimentul ideal pentru ca cei mici sa se bucure de un aport mare de vitamine si nutrienti. Atunci cand alaptarea nu mai este posibila, introducerea formulei de lapte in alimentatie contribuie la dezvoltarea copilului.

Ce omit mamicile sa treaca pe lista de cumparaturi

Ce poate fi mai minunat decat sa devii mama? Cu siguranta orice femeie isi doreste sa aiba cel putin un copil, iar atunci cand afla ca este insarcinata, radiaza de fericire. Insa, odata cu acest sentiment de fericire, apare si unul de ingrijorare si diverse intrebari, lucru firesc de altfel.

Adevarul despre laptele praf

Aociatia pentru Protectia Consumatorilor Romania a achizitionat de curand cele mai folosite tipuri de lapte praf pentru sugari cu varsta de 0 - 6 luni si a analizat continutul acestor, pe baza etichetei. Studiul a fost realizat de catre o echipa coordonata de dr. ing. biochimist Madalina Ilis si dr. ing. biochimist Mihai Rissdorfer. Iata cateva dintre concluziile analizei: