Animale de companie

#boala misterioasa caini #medici veterinari #caini

O boala misterioasa afecteaza cainii. Medicii veterinari, ingrijorati de raspandirea aceseia

O boala misterioasa afecteaza cainii din america. Patrupezii ajuns la cabinetul veterinar cu probleme respiratorii, dar testele nu confirma nicio asemanare cu infectiile cunoscute deja.

 

In plus, specialistii veterinari care au identificat infectia specifica ca tratamentele disponibile pe piata nu au niciun efect.

De asemenea, simtomele fac ca boala sa fie si mai greu de depistat, deoarece patrupedele manifesta, pe langa probleme respiratorii, tuse, stranut si anemie.  

Cercetatorii nu stiu inca ce boala este sau de unde a aparut. Acestia ii avertizeaza insa pe proprietarii de caini sa-I tina departe de locurile de joaca, unde boala se poate transmite usor de la un exemplar la altul.

De asemenea, evolutia virusului trezeste ingrijorari nu doar pentru veterinari, dar si pentru specialistii din sanatate, mai ales ca au fost cazuri in care anumite virusuri au trecut de la animale la om (cum se intampla in cazul coronavirusurilor).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea