Angajare

#curajul sa incerce #studio de videochat #bucuresti

„Nu credeam sa-mi gasesc fericirea intr-un studio de videochat din Bucuresti!“ Marturia unei tinere care a avut curajul sa incerce!

 

Despre industria de divertisment pentru adulti circula multe zvonuri, care le fac pe unele fete sa comita greseala de a se tine departe de acest domeniu extrem de profitabil. Adevarul poate fi aflat cel mai bine din marturiile directe ale modelelor. Iata un astfel de exemplu!
„Nu m-as fi gandit sa lucrez vreodata intr-un studio videochat Bucuresti, dar la un moment dat nu am avut incotro. Desi nu sunt din Capitala, m-am inscris la facultate aici. In primul semestru, orele s-au tinut de la distanta, din cauza pandemiei, asa ca mi-a fost usor sa ma descurc. Aveam un laptop mai vechi care, cu chiu cu vai, functiona. Profesorii au fost si ei mai intelegatori cu noi. Nici nu ar fi fost normal sa ne ceara la fel de multe ca unor studenti din alti ani, care facusera toate cursurile fata in fata.

Si al doilea semestru a inceput tot cu ore de la distanta, dar in martie totul s-a schimbat. S-a hotarat ca toate orele urmau sa fie tinute cu prezenta la facultate pentru toata lumea, inclusiv pentru cei care nu locuiau in Bucuresti.

Atunci am intrat in panica. Nu eram sigura ca o sa prind un loc la camin si, oricum, chiar si acolo, mi-ar fi fost greu sa ma descurc cu mancarea si cu toate celelalte cheltuieli. De chirie in oras nici nu putea fi vorba!

Am cautat, disperata, o solutie! Am luat la rand site-urile de angajari, am sunat, cred, la 20 sau 30 de numere de telefon. Unii imi cereau experienta, altii ma primeau si necalificata, dar numai cu program de 8 ore. Or, ideea era sa vin la Bucuresti ca sa merg la cursuri, nu sa lucrez din zori pana-n noapte!

In cele din urma, mi-am facut curaj si am sunat la un studio de videochat din Bucuresti. Asa, ca ultima solutie. Nu credeam ca arat suficient de bine ca sa ma primeasca. Si nici nu eram sigura ca nu ma vor pacali sau nu imi vor cere cine stie ce. Auzisem atatea zvonuri!

Din fericire, oamenii au fost, inca de la inceput, foarte draguti. Mi-a raspuns o fata amabila, mi-a spus unde au locatia si m-a invitat acolo, in ziua urmatoare.

Asa am ajuns prima data intr-un studio de videochat din Bucuresti. Eram speriata si emotionata. Am luat la mine o hartie cu toate intrebarile pe care mi le compusesem in minte, ca sa nu uit vreuna. Si – surpriza! – mi-au raspuns cu rabdare la fiecare dintre ele.

Legat de program, m-au asigurat ca pot sa merg la cursuri dimineata si sa vin la program dupa-amiaza sau chiar noaptea. Asta conta pentru mine cel mai mult! Apoi, am vrut sa stiu daca e legal ce se intampla acolo. Mi-au aratat un contract si m-au lasat sa il studiez in liniste. Le-am spus si ca nu vreau sa afle cineva cu ce ma ocup. Si mi-au spus ca fiecare model dintr-un studio de videochat din Bucuresti are un pseudonim, care nu e cunoscut de nimeni din afara echipei.

Aveau raspunsul pregatit pentru orice intrebare! Cand mi-au spus despre venitul garantat de 1 000 de dolari din primele luni, deja m-au convins! A doua zi, am inceput lucrul ca model online.

Chiar daca nu credeam sa-mi gasesc fericirea intr-un studio de videochat din Bucuresti, asa au stat lucrurile! Am depasit de cateva luni nivelul de 1 000 de dolari pe luna, facultatea merge bine si, in plus, imi place la nebunie ce fac!“

Ai curajul sa incerci si tu? Daca da, nu vei regreta niciodata decizia de a veni intr-un studio de videochat din Bucuresti!

FOTO: pixabay.com
Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele