Amenajarea casei

#decoratiuni interioare #design interior 2013 #tendinte decoratiuni 2013

Tendinte Home&Deco pentru anul 2013: 5 idei pentru casa ta de anul viitor

Casa ta va lua o infatisare regala anul viitor, daca o transformi conform principalelor tendinte Home&Deco pentru anul 2013. Decoratiunile interioare si celelalte obiecte utile in locuinta vor avea o personalitate distincta, inspirata din cele mai frumoase tematici vintage sau nobile, in culori pretioase si modele care exprima farmecul contopirii traditionalului cu modernul. Iata cateva idei revolutionare pentru casa anului 2013, adaptate celor mai noi tendinte anuntate de specialisti.

Printre decoratiunile in voga se numara texturile pamantii si printurile contemporane inedite, in forme geometrice sau caleidoscopice. Incaperile casei tale pot castiga un aer aristocratic si luxuriant, printr-un decor elegant si original.

Anul 2013 vine cu tendinte puternice in aria excentricitatii, in care materialele naturale precum bambusul si eletrocasnicele futuriste formeaza un contrast unic intre simplu si complex, rustic si urban.

Mobilierul cu aspect vintage sau rural castiga multa popularitate in 2013, iar paleta cromatica pentru interior nu se mai rezuma la nuante neutre. Indrazneste sa folosesti rosul, verdele, portocaliul, maronul, cenusiul, tucoazul si diferitele nuante de mov.

Vestea buna este ca poti bifa multe dintre aceste tendinte inlocuind doar o parte din elementele casei tale. Iti dam 5 idei stralucite, pentru o transformare demna de anul 2013 in casa ta!


1. Corpuri de iluminat rustice


Un prim truc de adaptare a decorului livingului tau la tendintele anului 2013 este sa achizitionezi corpuri de iluminat cu design rustic, intr-o nuanta pamantie (ruginiul este minunat). Cina in intimitate sau cu prietenii se va desfasura intr-o atmosfera speciala, exact ca in castelul unei familii regale.

Gasesti un astfel de candelabru pretios in magazinul online robertorossi.ro, la pretul de 201,72 RON.


2. Ceasuri de perete speciale


Ofera o personalitate noua incaperilor cu ceasuri de perete speciale, concepute in stil frantuzesc, englezesc sau vintage, cu design floral sau in blocuri de culori. Toate aceste elemente iti pot alinia imediat locuinta tendintelor Home&Deco pentru anul 2013.

O achizitie inspirata poate fi frantuzescul Ceas La Rochelle Mouette (518,57 RON), superbul ceas cu design floral Nottingham Lacemaker's Design (518,57 RON) sau ceasul portocaliu Roger Lascelles French Sunflower (518,57 RON), toate disponibile pe robertorossi.ro.


3. Cada in stil retro


Pentru redecorarea baii, ai nevoie de un obiect sanitar "must have" in 2013: cada in stil retro, cu design armonios si picioare cromate cu model. Am gasit pentru tine varianta perfecta pe romstal.ro, Cada din acril paestum cu baterie desprinsa parca din alta epoca. Pret: 8,334,28 RON.


4. Accesorii de baie inedite


Pentru a respecta tendinta imprimeurilor intens colorate, geometrice, poti sa adaugi in "peisajul" baii tale Perdeaua Mosaico in tonuri de turcoaz, mov si albastru inchis (35 RON) si Portpaharul din bambus (51,17 RON), pe care le gasesti pe romstal.ro.


5. Electrocasnice si electronice decorative


Cum poti sa faci din electrocasnice, obiecte decorative in tendinte pentru casa ta? Achizitionand produse moderne si "istete", precum aspiratorul fara fir Philips Daily Duo (511 RON), cu un design inalt si suplu, colorat intr-un rosu intens fascinant.

La fel, televizorul LG 3D 42LM620 are un design futurist si functii de ultima generatie, fiind performant si decorativ in acelasi timp (2,748 RON). Le gasesti pe debo.ro, alaturi de multe alte produse la preturi promotionale.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea