Amenajarea casei

#lavanda #lumanari #feng shui #spray #uleiuri #salvie

Tehnici feng shui de eliminare a energiilor negative din locuinta

Stiai ca locuinta ta atrage toate energiile negative ale evenimentelor care se petrec in ea? Potrivit artei Feng Shui, locuinta trebuie curatata energetic anual sau dupa fiecare eveniment negativ din viata. O casa curata fizic si energetic poate fi obtinuta usor, prin cateva metode inedite descrise mai jos!

Ce sunt tehnicile de curatare energetica a locuintei?

Tehnicile de eliminarea energiilor negative din locuinta sunt foarte des folosite in Feng Shui, o arta straveche, practicata zilnic in anumite culturi, precum cele din India, Bali, Peru sau Maroc.

Asa cum simti simti nevoia sa cureti locuinta de impuritati (sa stergi praful si sa indepartezi mizeria acumulata, ca rezultat al activitatilor zilnice), acelasi lucru este benefic si la nivelul energetic. Emotiile umane negative se acumuleaza in spatiul in care locuiesti si, pentru sanatatea si starea ta de bine, acestea trebuie eliminate.

In general, specialistii in Feng Shui recomanda curatarea energetica a locuintei cei putin odata pe an sau dupa evenimente intense, cu multe energii nocive, precum un divort. Este de asemenea foarte important cureti spatiul de energiile acumulate si atunci cand te muti intr-o casa noua.

Lucruri de care ai nevoie:

lumanari sau betisoare parfumate;

arome naturale;

uleiuri esentiale;

muzica;

bughete de salvie sau lavanda.

Cum sa cureti energetic locuinta?

Fa curatenie generala in locuinta ta si deschide toate geamurile. Daca afara este prea frig, deschide doar o singura fereastra, care se afla in cea mai mare incapere a casei tale. Acest pas este foarte important, deoarece aerul curat este un factor care aduce prospetime si scapa in mod natural locuinta de energiile negative.

In fiecare camera, asaza un bol cu flori proaspete, lumanari sau betisoare parfumate. Poti orna camerele si cu buchete de salvie si lavanda, care purifica aerul si elimina energiile negative.

In plus, cu ajutorul unui spray cu uleiuri esentiale, pulverizeaza toate colturile casei. Dupa ce ai terminat, revino in centrul casei si purifica lucrurile care se inconjoara. In tot acest timp, lasa toate geamurile deschise.

In plus, este bine ca lumanarile si betisoarele sa arda pana la capat. La final, strange toate bolurile cu plante intr-un cos si lasa-le pe balcon sau gradina, cateva zile, apoi arunca-le. In mod traditional, apa si plantele din bol au atras energiile negative din casa, deci ti-au purificat energetic locuinta pentru o buna perioada de timp.

Sursa foto: realworldfengshui.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea