Amenajarea casei

#baie #amenajare baie #mobilier baie #renovare baie

Semne ca baia are nevoie de o renovare

Poate nici nu iti dai seama ca baia ta are nevoie de o renovare completa, insa daca acorzi atentie semnalelor pe care aceasta ti le "transmite" vei descoperi ca lucrurile nu stau asa cum credeai initial. Iata care sunt acele indicii care iti confirma ca trebuie sa faci cateva modificari in baie.

 

Aspectul general al baii nu te incanta


Daca dimineata intri in baie si nu esti deloc incantata deloc de ceea ce vezi, ar fi bine sa iei in calcul o modificare a felului in care arata baia ta. Daca ceea ce te deranjeaza este cada veche si patata, cauta o oferta care sa se incadreze in bugetul tau si gusturile proprii. In comert vei gasi oferte destul de atragatoare, la preturi mai mici decat crezi.

De asemenea, gresia si faianta sunt de mare ajutor in schimbarea aspectului baii, iar daca ai o baie mica , investitia nu va fi prea mare.
 

Baia nu iti ofera siguranta


Daca bucatile de faianta au inceput sa cada, sa se crape sau oglinda are chiar si o fisura mica, ar fi bine sa incerci sa schimbi aceste lucruri. De asemenea, daca tevile incep sa picure, protejeaza-ti casa impotriva unei inundatii prin inlocuirea acestora cu unele noi.
 

Baia are un aspect invechit


Daca ti-ai cumparat un apartament intr-o cladire veche, cel mai probabil baia nu a are imbunatatiri si arata ca o baie din anii '70. Este adevarat ca in acest caz decorarea baii necesita o investitie destul de mare, insa rezultatul va fi unul incredibil.

Ai nevoie, in primul rand, de gresie, faianta, o cada noua, chiuveta si un vas de toaleta . Pe masura ce va trece timpul vei reusi sa investesti si in alte accesorii mai putin importante la inceput. Acum este momentul sa te concentrezi asupra lucrurilor esentiale.
 

Baia nu este in concordanta cu necesitatile familiei


Daca astepti un copil sau copiii pe care ii ai sunt in crestere, cu siguranta baia ar trebui sa fie un spatiu mai cald, primitor si pregatit pentru necesitatile tuturor membrilor familiei. Foloseste in mod bine organizat toate spatiile din baie si asigura-te ca acesta este perfect sigur pentru toti membrii familiei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea