Amenajarea casei

# impodobire brad #decembrie #decorare casa #noiembrie

Nu ai mai avut rabdare pana in decembrie si ai impodobit deja bradul? Ce spune asta despre tine

 

Exista unele persoane care pastreaza inca traditia de a impodobi dragul in Ajunul Craciunului. Cu toate acestea, cele mai multe persoane impodibesc bradul mai devreme, in luna decembrie. Fie cu o saptamana inainte de Craciun, fie cu doua.

Pe de alta parte, exista tot mai multe persoane care nu mai au rabdare pana in luna decembrie pentru a impodobi bradul. Iar luna noiembrie, este perfecta pentru a face asta, mai ales ca inca de la inceputul lunii magazinele sunt pline de decoratiuni.

Tu te numeri printre cei care au impodobit deja bradul? Te-ai gandit vreodata ce spune acest lucru despre tine?

De ce impodobesc oamenii bradul inca din noiembrie

Impodobirea bradului si decorarea casei de Craciun este un motiv de bucurie pentru multe persoane. Multe persoane cauta sa aduca spiritul sarbatorilor in casele lor mai devreme, deoarece pentru aceste persoane impobobirea bradului nu mai este un gest ritualistic ci dorinta de a trai atmosfera de Craciun mai devreme si pentru mai mult timp.

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Environmental Psychology, persoanele care aleg sa isi impodobeasca bradul inainte de inceputul lunii decembrie sunt mai freicite si mai predispuse sa sarbatoreasca in adevaratul sens al cuvantului. Cercetatorii studiului sustin ca impodobirea bradului si a casei inca din noiembrie nu este doar o simpla traditie ci o sursa de bucurie si implinire. 

Aceste persoane tind sa aiba o personalitate pozitiva si sa fie mai vibrante. 

Acesti oameni nu doar ca sarbatoresc Craciunul ci il traiesc pe deplin, se gandesc la fiecare detaliu si aduc un moment de bucurie in orice.

Acelasi studiul mai sugereaza ca aceasta traire intensa a sarbatorilor contribuie la sentimente de fericire, bucurie, pace si iubire.

Daca nu esti adeptul impodobirii bradului inainte de luna decembrie, este important sa intelegi ca sarbatoarea este perceputa in mod diferit de fiecare persoana in parte. Pentru cei care impodobesc bradul si casa mai devreme, acesta este doar un mod [rin care aduc mai multa fericire si caldura in vietile lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea