Amenajarea casei

#decor #design interior #cabane #cabane mici #decorare cabana

Idei de decor inedit pentru cabanele mici

Tocmai ai terminat de construit prima ta casa de vacanta, o cabana micuta, la poalele muntilor si inca ai dileme asupra decorului? Iata cateva moduri ingenioase de a decora o cabana de dimensiuni mici, cocheta, care sa emane o atmosfera rustica si relaxanta:


1. Living luminos si spatios

Deoarece spatiul este limitat, trebuie sa te gandesti la decoruri si mobilier care sa te ajute sa dai si mai multa larghete spatiului. Incearca sa te axezi pe culori cat mai deschise si nu incarca livingul cu prea multa mobila. O simpla canapea de doua locuri si o masuta de cafea din lemn sunt perfecte pentru livingul unei cabane de mici dimensiuni. Incearca sa dai viata camerei prin decoratiuni micute, insa de efect. Umple un perete cu fotografii inramate si decoreaza canapeaua cu pernute mici colorate.


2. Bucatarie cocheta

Intr-o bucatarie nu trebuie sa lipseasca in primul rand aragazul si frigiderul. Astfel ca, mica ta bucatarie din cabana trebuie sa aiba toate electrcosnicele pentru un maxim de confort. Pentru a castiga insa spatiu, poti folosi unul dintre decorurile care sunt in mare voga in acest moment: rafturile suspendate pe care sa iti afisezi oalele si ustensilele de gatit. Asadar, lucrurile simple pot crea o un efect grandios.


3. Politele din lemn creeaza spatiu

In locul dulapurilor, foloseste polite din lemn, decorate cu lucruri vechi, pe care le gasesti cu usurinta si la preturi mici in targurile saptamanale. Sticlute, lampi, lumanari sau aparate foto vechi pot crea un design inedit si original in cabana ta.


4. Dormitor minimalist

In cazul dormitorului, poti alege un decor minimalist, format dintr-un pat mare si noptiere ingenioase realizate din butuci de lemn. Pentru a da o nota rustica, decoreaza patul cu cateva perne tesute manual, iar in locul covoarelor alege presurile cu motive etnice.


5. Coltul amintirilor

Cu siguranta iti vei invita prietenii in mica ta cabana. Pentru a da o nota familiara noii tale case de vacanta, amenajeaza-ti un mic colt al amintirilor, pe care sa il prezinti musafirilor tai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare