Amenajarea casei

#amenajare #spatii comerciale #amenajari interioare #decoratiuni interioare #robertorossi #plante artificiale

Idei de amenajari interioare pentru spatii comerciale pline de eleganta

ADVERTORIAL

Magazinul online RobertoRossi.ro ofera cateva idei inspirate de amenajari interioare potrivite pentru spatii comerciale, hoteluri, pensiuni si mall-uri. Magazinul dispune de o gama diversificata de decoratiuni interioare pentru spatii moderne, primitoare si elegante.


Amenajari interioare spatii comerciale

In cazul unor amenajari interioare in spatii comerciale, accentul este pus pe dimensiune si culoare. Magazinul RobertoRossi.ro propune solutii complete de decoratiuni interioare economice, ergonomice si estetice.

O planta zamioculcas in ghiveci ceramic Laos auriu constituie un element de decor interior potrivit pentru un spatiu comercial. Planta verde, cu o inaltime de 130 cm si ghiveciul stralucitor realizeaza un ansamblu interesant si functional, bazat pe tehnologia moderna de intretinere a plantelor de interior. Produsul dispune de indicator al nivelului de apa, substrat hirogranulat si substrat mix pentru ghivece de interior.


Amenajari interioare hoteluri si pensiuni

Pentru amenajari interioare in hoteluri si pensiuni, ghivecele si plantele trebuie amplasate in cele mai potrivite locuri, in asa fel incat aceste elemente de decor interior sa se armonizeze cu spatiul respectiv si sa creeze o atmosfera relaxanta si ospitaliera.

In cazul ghivecelor din hoteluri si pensiuni, aspectul acestora este esential. Un ghiveci Claire Vase Grafit este inalt, realizat dintr-un material modern si lucios, pentru un aspect impunator si luxos. Ghiveciul este ideal pentru imbracarea spatiului pe verticala intr-o receptie de hotel sau la intrarea intr-o pensiune.


Amenajari interioare mall-uri

Pentru amenajari interioare in mall-uri, magazinul RobertoRossi.ro dispFaune de ghivece mari, geometrice, cu arbusti decorativi naturali sau artificiali.

In mall-uri, din cauza traficului intens de persoane si a nevoii de reducere a costurilor de intretinere, ghivecele cu plante artificiale constituie una dintre cele mai bune alegeri. Plantele cu un frunzis in nuante placute pot fi alese simple sau cu flori si fructe.




Sursa foto: robertorossi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare