Sfaturi practice

#insula de bucatarie #bucatarie #insula #spatiu stocare

5 insule de bucatarie mai mult decat utile! Tu ai vrea una?

Daca ati visat vreodata sa aveti propria dvs. insula privata, trebuie sa stiti ca acum este posibil cu insulele de bucatarie. Nu este acelasi lucru, dar este un inceput minunat. Pentru multe familii, bucataria este inima casei lor.

1. Depozitare suplimentara

In cazul in care bucatariei dvs. ii lipseste zonele de depozitare, o insula de bucatarie va poate rezolva problema. Pentru cei care iubesc sa gateasca si sa utilizeze bucataria lor pentru a servi mese de familie mari, nu po avea suficient spatiu de depozitare in bucatarie. Iar laturile si interiorul insulei pot fi folosite ca spatii de depozitare.

2. Un spatiu mare de adunare

O insula poate fi un bun punct de intalnire in bucatarie. Prin adaugarea de scaune de bar langa insula se poate face un loc minunat pentru ca oamenii sa se adune, sa vorbeasca, sa manance si sa se relaxeze in timpul gatitului, aducand oaspetilor dvs. o experienta de neuitat. Insulele sunt, de asemenea, un loc minunat pentru copii sa se simta parte a actiunii si sa fie in apropiere.

3. O insula mobila de bucatarie

O insula mobila de bucatarie ofera mai mult spatiu pentru dvs. si pentru familia sau prietenii dvs. Odata ce masa este completa, rotiti insula bucatariei din drum pentru a adauga spatiu. Piesele mobile sunt ideale pentru bucatariile mai mici.

4. Facilitati suplimentare

Un avantaj suplimentar al insulelor de bucatarie pe care multi proprietari de case nu-l iau in considerare este ca va ofera spatiu pentru adaugarea oricaror facilitati suplimentare pe care le-ati dorit intotdeauna in bucataria dvs., dar in trecut nu ati avut loc. Cand va remodelati bucataria, este important sa va ganditi la adaugiri care vor spori functionalitatea bucatariei. Pentru multi proprietari de case, adaugarea unei insule in bucataria lor le permite sa profite mai bine de spatiul pe care il au si sa modifice modul in care isi folosesc bucataria.

5. Materialele din care sunt facute

Trebuie sa alegeti cu atentie materialul deoarece trebuie sa fie in armonie cu restul bucatariei. In functie de bugetul pe care il aveti puteti alege ca insula dvs. Sa aiba blatul din plastic laminat sau sa fie facut integral din granit, decizia va apartine.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele