Sfaturi practice

#bucatarie retro #insula de bucatarie #bucatarie #accesorii

Cinci accesorii care ar trebui sa fie in orice bucatarie! Tu le ai?

Bucataria aduce caldura in casa. Nu este greu de ghicit de ce aceasta camera este considerata centrul locuintei. Toata magia are loc in aceasta incapere, mancarea delicioasa este facut aici si orice miros minunat care vine din aceasta camera pare a fi mistic. Deci, da-i acestei camere ce merita si afla de ce accesorii ai nevoie pentru o bucatarie perfecta.

1. O insula

Daca ai suficient spatiu, poti sa adaugi o insula in centrul bucatariei. Este practica si aduce un aspect interesant si distins in camera. Poti crea propriul design care te va ajuta prin aducerea unor spatii de stocare noi.

2. Un zid mozaic

Alege orice culoare doresti pentru peretele tau din mozaic. Pentru a crea un accent de lux, utilizeaza nuante de auriu. Aceasta decorare va aduce scanteia de care ai nevoie pentru a transforma bucataria in centrul de interes al casei tale.

3. Flori

Adu aerul boem in bucatarie cu niste ghivece! Este de fapt usor, daca ai un suflet de poet, atunci te vei bucura de aceasta idee. Cu doar o vaza si niste flori vei vedea cat de mult vei imbunatati atmosfera din aceasta camera.

4. Verde

In multe studii privind modul in care culorile iti pot afecta starea de spirit, este certificat faptul ca utilizarea verdelui in designul interior te va ajuta foarte mult. Aceasta culoare are un efect pozitiv asupra psihicului. Ai grija: o nuanta puternica si luminoasa poate avea efectul opus. Recomandate sunt nuantele verde pastel si cele intunecate.

5. Bucatarie retro

Toata lumea iubeste aspectul retro. Deci, poti aduce acest design si in bucataria ta. Accesoriile vintage sunt foarte cautate. Uneori, pretul lor poate fi foarte ridicat, dar nu lasa asta sa te impiedice in a avea bucataria ta de vis.

Imagini: Pinterest.com, Lundin.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea