Amenajarea casei

#decoratiuni luminoase #decoratiuni #decoratiuni sarbatori

Decoratiunile luminoase, cadouri versatile, pline de stil, pentru cei dragi

In aceasta perioada primeaza cadourile de sezon, care, desi sunt apreciate, de multe ori nu pot fi folosite si in restul anului. O alternativa ar fi cadourile versatile, care sa aduca spiritul Craciunului in casele celor dragi, dar care sa ofere un plus de stil incaperilor si dupa trecerea sarbatorilor de iarna.

O astfel de varianta este reprezentata de decoratiunile luminoase din gama Xmas Decor, Premium Lights Collection. Gama contine 8 modele de decoratiuni de lemn in stiluri si dimensiuni diferite, disponibile intr-o mare varietate de culori obtinute prin vopsele ecologice pe baza de apa.

Colectia surprinde prin originalitate si versatilitate, iar modelele satisfac orice preferinte. Cu un design gratios si rafinat, aceste decoratiuni se potrivesc atat celor care adora spatiile minimaliste, cat si celor care doresc sa accentueze atmosfera festiva din locuinte. Spre deosebire de alte produse de sezon, pot fi pastrate ca elemente decorative pe tot parcursul anului, datorita designului simplu, dar elegant.

Indiferent daca alegeti sa le faceti cadou sau daca doriti sa va decorati locuinta cu ele, va vor ajuta sa creati o atmosfera idilica, de sarbatoare, in casa. Prin lumina calda pe care o emana, prezenta lor contribuie la setarea unui cadru intim, perfect pentru clipe de rasfat alaturi de prieteni, pentru momente de relaxare sau pentru clipe de intimitate.

Cel mai bine sunt puse in valoare daca sunt amplasate in spatii cat mai aerisite, fara multe alte obiecte in jur. La fereastra, pe o masuta de cafea, intr-o biblioteca, pe un raft cu carti, pe un semineu sau pe o comoda, decoratiunile luminoase Xmas Decor vor capta cu usurinta atentia tuturor celor care calca pragul locuintei.

Produse pe plan local in cantitati mici, aceste decoratiuni nu se aseamana cu cele din marile lanturi de comercianti, datorita accentului ridicat pus pe calitate. Produsele sunt fabricate in Romania si pot fi achizitionate de pe site-ul producatorului, www.xmasdecor.ro, prin completarea formularului de comanda, sau de pe pagina de Facebook, printr-un mesaj privat. Clujenii pot intra in posesia lor si direct de la standul cu vanzare din incinta complexului comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca.

Pentru mai multe informatii legate de produse, modul de achizitionare si termenul de livrare, vizitati site-ul de prezentare, www.xmasdecor.ro.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea