Amenajarea casei

#saltea #saltea pat #somproduct

Cumpara o saltea buna in cele mai avantajoase conditii. Iata cum!

O saltea buna este cea care iti ofera confortul deplin in timpul somnului, rezista ani la randul si te scapa de grija inlocuirii ei frecvente. Daca nu ai gasit inca locul din care sa achizitionezi acest accesoriu esential unei odihne de calitate, iata raspunsul!

Somproduct are o misiune importanta: iti sustine visele, la modul propriu si figurat. Cu alte cuvinte, iti ofera o gama completa de saltele cu arcuri, saltele memory, din latex, cu spuma, fara arcuri sau americane si iti pune la dispozitie cele mai avantajoase conditii de cumparare: livrare gratuita in maximum 48 de ore, perioada de testare de 60 de zile cu posibilitate de returnare fara motivarea deciziei, plata in rate fara dobanda si o garantie a produselor de pana la 10 ani.

Saltelele Somproduct

Daca vei intra pe ramedepat.ro, vei observa imediat gama vasta de produse destinate amenajarii interioare a locuintei, camerelor de hotel, teraselor sau spatiilor comerciale.

Somproduct are o experienta de peste 18 ani in productia de saltele, timp in care si-a perfectionat constant activitatea de alegere, inspectare si testare a materialelor produselor (provenite din Belgia, Germania, Ungaria si Franta), pentru o satisfactie deplina a clientilor. In plus, primesti 2 perne cadou pentru fiecare saltea cumparata!

Salteaua ortopedica cu arcuri Standard nemtesti, dimensiune 190 x 70 cm, un sistem performant de aerisire, costa in aceasta perioada doar 339 Ron, pret redus de la 431 Ron.

La fel de cautate sunt si Saltelele Basic Memory Touch care elimina durerile de spate prin proprietatile lor ortopedice deosebite. Spuma cu memorie imbunatateste circulatia sanguina, iar husa este matlasata cu vata antialergica si prevazuta cu orificii de aerisire. Pret: 635 lei pentru dimensiunea 190 x 70 cm, redus de la 977 lei.

Somproduct are un stoc complet de saltele moderne, cu diverse caracteristici unice, la preturi avantajoase.

Avantajele cumparaturilor de la Somproduct

Pe langa calitatea ireprosabila a produselor comercializate pe ramedepat.ro, Somproduct si-a castigat loialitatea clientilor prin avantaje unice la achizitionarea saltelelor, pieselor de mobilier (mese, scauze, paturi tapitate/din lemn masiv/metalice, canapele, lenjerii de pat, mobilier de copii) si altor accesorii esentiale intr-o locuinta.

Livrarea gratuita si rapida in toata tara, posibilitatea platii in rate si satisfactia oferita celor peste 500.000 de clienti sunt doar cateva motive pentru care merita sa iti faci cumparaturile pe ramedepat.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea