Amenajarea casei

#decorarea casei #casa #amenajarea casei

Cum sa decorezi peretii fara tablouri

Cu totii ne confruntam la un moment dat cu dorinta de a decora un perete gol. Chiar daca in camera respectiva sunt suficiente piese de mobilier, in momentul in care peretii sunt goi amenajarea pare parca incompleta. Iata cateva idei inovative pentru a decora un perete:

1 Stickere


Stickerele sunt o metoda rapida si de efect pentru decorarea unui perete. Acestea completeaza cu succes o amenjare moderna si au avantajul ca pot fi aplicate si dezlipite foarte usor.

Pentru a-l aplica trebuie sa dezlipesti stickerul de pe suportul de hartie sa il pozitionezi de-a lungul peretelui ales, folosind o racleta pentru a-l intinde si fixa, dupa care indepartezi folia transparenta.
 

2 Desene


In cazul in care ai talent la desen poti sa realizezi unul direct pe perete.

Desigur, poti alege sa apelezi la un artist care sa-ti personalizeze casa.

Daca esti o persoana mai nonconformista si ai casa decorata in stil contemporan opteaza pentru un graffiti.


3 Piese din ceramica


Daca esti adeptul stilului rustic si iti place sa colectionezi piese din ceramica le poti folosi pentru a decorat peretii din vestibul sau bucatarie.


4 Colectii


Pasionatii de postere, atichitati sau cei care au un anumit hobby pot sa-si personalizeze peretii inspirandu-se din acest lucru.

Spre exemplu, daca esti pasionat de muzica aseaza pe un perete gol o partitura inramata sau chiar un instrument muzical.


5 Fotografii


Fotografiile sunt cea mai simpla modalitate prin care iti poti personaliza casa pentru ca parca nimic nu spune mai multe lucruri despre noi decat o fotografie realizata intr-un anumit context.

Opteaza pentru foto deosebite, identice sau foarte diferite pentru a realiza o galerie foto de-a lungul peretelui.


Citeste mai multe despre:
 


6 Oglinzi


Poti folosi oglinzile pe post de tablouri. Alege rame deosebite si amplaseaza-le tot timpul de-a lungul peretelui din fata intrarii pentru a crea un efect de spatialitate.

Joaca-te cu efectele plasand alternativ, pe acelasi perete, o oglinda lunga, alta mai ingusta, obtinand astfel o imagine fragmentata, foarte originala.


Citeste mai multe despre:

 


7 Lumanarele


Lumanarelele decorative sunt foarte populare. Poti apela la suporturi pentru lumanarele realizate din fier forjat pe care sa le atarni de perete.


Citeste mai multe despre:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare