Amenajarea casei

#dormitor romantic #amenajare dormitor #amenajare casa #dormitor #dormitor in stil romantic

Cum sa dai o nota romantica dormitorului. 10 decoratiuni pe care le poti face chiar tu

Toti visam la un dormitor romantic desprins din filmele de dragoste. Cu minimum de efort si cateva idei inspirate poti sa ai dormitorul visurilor tale. Alege dintre urmatoarele decoratiuni ceea ce se potriveste stilului tau si incepe chiar de azi sa adaugi acele elemente necesare pentru a da o nota romantica dormitorului tau.

Rama cu scrisori de dragoste

Alege o strofa dintr-un poem de dragoste care iti place si inrameaza-o pentru a obtine un decor romantic si personal, ideal pentru un dormitor cu aer romantic.

Peretele de flori

Alege flori artificiale si prinde-le pe niste sfori, lansadu-le sa atarne direct din tavan. Ideea este cu adevarat ingenioasa, iar peretele de flori are atat o nota romantica cat si o intrebuintare practica fiind astfel tablia patului.

Perne cu dantela si volane

Pernele cu dantela si volane, care amintesc de casa bunicii, pot da o nota romantica dormitorului tau. Ai grija sa le alegi pe cele din materiale de buna calitate pentru ca nu le vei folosi doar de decor, ci vei si dormi pe ele.

Arta in cuvinte romantice

Cu siguranta ai un cantec de dragoste preferat sau un citat care iti vine de multe ori in minte. Imprima-l, pune-l intr-o rama si lasa-l la vedere pe unul dintre peretii dormitorului.

Sagetile lui Cupidon

Romantismul nu inseamna doar inimioare si culoarea roz. La fel de bine poti celebra dragostea alegand sa iti decorezi peretii din dormitor chiar cu sageti din lemn, ca o reinterpretare jucausa a sagetii lui Cupidon.

Un pat cu mesaj

Tabliile de pat statement sunt cea mai simpla metoda prin care poti sa iti arati dragostea si sa ii demonstrezi persoanei iubite ca apreciezi romantismul. Refoloseste bucatile dintr-un gard vechi pe care pune un mesaj de dragoste si instaleaza aceasta tablie pe care ai confectionat-o la capatul patului.

Cheia inimii pe o bucata de lemn

Poti face un obiect de decor inedit, folosind o bucata de lemn pe care sa o vopsesti si sa pictezi apoi pe ea o inima. Prinde de bucata de lemn o cheie mare de metal care nu simbolizeaza altceva decat cheia inimii tale. Aceasta decoratiune romantica va fi cu siguranta apreciata de persoana iubita si are rolul sa va aminteasca in fiecare zi cat de mult va iubiti.

Lumanari in dantela

Pentru a accentua nota de romantism din dormitor, foloseste lumanari imbracate in dantela. Acestea sunt foarte simplu de confectionat si vor fi de efect, dand camerei o stralucire aparte.

Perna Je t'Aime

E foarte simplu sa faci un obiect de decor cum este aceasta perna Je t'Aime. Ia o bucata de material imprimata cu aceasta expresie sau ceva asemanator, decupeaza o inima si aplica-o pe fata de perna.

Inimioare pe bat

Pentru a pune in practica aceasta idee nu ai nevoie de materiale sofisticate sau indemanare. Decupeaza inimioare din hartie sau carton si aplica-le pe bete de lemn. Pune apoi buchetul de inimioare intr-o sticla veche pentru o nota de eleganta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea