Amenajarea casei

#dus mobil #dusuri mobile #amenajare baie #baie

Cum putem avea un SPA in locuinta proprie. Amenajarea baii in cel mai eficient mod

In ultima vreme, punandu-se accent tot mai mult nu doar pe utilitatea spatiilor din caminul nostru ci mai ales pe felul in care elementele din aceste spatii se imbina pentru placerea noastra, baia a devenit dintr-o necesitate, un sanctuar intim. Astfel, dusul –clasic sau dus mobil, a devenit elementul central al acestui sanctuar propriu – devine obiectul unor design-uri de inalta performanta si eleganta rafinata.

Personalizarea dusului – comutatorul pentru dus

Pe langa forma si modelul dusului pe care il construim in acest spatiu destinat relaxarii si timpului personal, mai nou, este important si sa ne gandim la cum putem maximiza experienta dusului. Din cand in cand, cu totii ne dorim un moment de relaxare, in care sa ne destindem si sa uitam de grijile de peste zi. Lucru care se intampla de obicei sub apa de la dus – mai ales daca vorbim de parinti cu copii energici. Acesta fiind singurul loc ramas intim, doar al lor. Astfel, transformarea dusului intr-un loc de desfasurare a unui ritual pentru desfatarea proprie se impune mai degraba ca o necesitate, nu un moft.

Cu un dus mobil, avem posibilitatea sa aducem beneficiile unei sedinte la SPA, chiar in interiorul caminului propriu. Fie ca vorbim de masaj sau pur si simplu un dus care sa se poata ajusta pentru inaltimea fiecarui membru al familiei, dusul mobil, un comutator simplu de folosit si placut ca experienta, poate fi detaliul care completeaza experienta unei seri linistite in baia proprie.

Simplu, frumos si durabil

Probabil sunt atribute pe care le dorim indeplinite pentru orice tip de achizitie pe care o facem, iar acest lucru este cu atat mai valabil pentru baia personala, unde detaliile fac diferenta dintre o experienta completa de relaxare, sau o alta sarcina de peste zi care trebuie bifata pe lista.

Gama de comutatoare de la Grohe imbina, in mod exceptional, senzualitatea design-ului elegant, cu simplitatea utilizarii. Forma placuta la atingere si intuitiva de folosit a acestor comutatoare (cu 3, 4 sau 5 pozitii) poate indeplini simultan asteptarile tuturor membrilor familiei de la dusul personal. In plus, un dus mobil, odata ce a fost selectat pe comutator, va ajusta instant inaltimea de la care cel care foloseste dusul doreste sa curga apa. Prin durabilitatea si eleganta eterna a tuturor produselor Grohe, certificate pe plan international si supuse la teste care asigura o calitate mult ridicata peste nivelul cerut de producatori, dar si de alte standarde de pe piata, se asigura un confort sporit in propriul camin. Seria de comutatoare imbina cu succes rafinamentul detaliilor cu inovatia design-ului modern.

Asadar, o cabina de dus completa trebuie sa includa un comutator de dus, care sa aduca masajul relaxant oferit de centrele SPA si de infrumusetare, experienta curgerii apei de deasupra si usurinta manevrarii oferite de un dus mobil – toate, puse la dispozitie printr-un simplu detaliu rafinat, fabricat special pentru iubitorii de frumos.

Sigur ca experienta poate fi completata in mod exceptional de un design pliat pe personalitatea utilizatorului a intregii bai, pentru ca experienta fiecarui dus sa fie una memorabila, iar ritualul dusului in sine sa fie un moment mult asteptat la finalul zilei.

Afla acum cum poti face cea mai buna investitie

Pentru cei interesati de produse de lux, gandite pentru pasionatii de design interior sau cei care iubesc doar formele, culorile si frumosul, in general, unul dintre distribuitorii de produse Grohe este magazinul online de aici.

Comenzi si informatii se pot cere si la numarul de telefon 0721482872, de luni pana vineri, intre orele 9-17.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea