Amenajarea casei

#asect dormitor #amenajare dormitor #dormitor

Cum poti schimba aspectul dormitorului intr-o singura zi, fara a cheltui o avere

Te-ai plictisit de aspectul dormitorului si de mobila veche? Il poti schimba fosrte usor, apeland la cateva trucuri simple. Nu iti va lua mai mult de zi pentru a te bucura de un dormitor care sa arate ca nou.

Asaza mobilierul intr-un mod mai placut

Cel mai simplu si rapid mod de a schimba aspectul unui dormitor este sa rearanjezi mobilierul. Muta mobilierul in camera astfel incat sa obtii aspectul dorit, dar si suficient spatiu pentru a te misca. Daca nu ai urmarit niciodata tehnicile Feng Shui de amenajare al unui dormitor, acum este ocazia perfecta pentru a face acest lucru.

Reconditioneaza mobilierul

Mobilierul vechi, fara personalitate, poate fi reconditionat usor. Ai nevoie doar de vopsea speciala, in culorile dorite (alege nuante de alb, sau pastel, pentru o luminozitate mai buna) si de manere noi. Vopseste mobilierul iar dupa ce se usuca adauga noile manere. Va arata ca nou, iar cheltuielile sunt minime.

Pernele decorative dau o pata de culoare

Achizitioneaza cateva perne decorative pentru a da o pata de culoare dormitorului tau. Alege culori vesele, sau care sa te duca cu gandul la natura, si asaza-le pe pat, pe fotoliu sau in orice alt loc se mai potrivesc.

Achizitioneaza asternuturi de pat noi

Asternuturile de pat pot face o diferenta majora. Schimba asternuturile vechi si uzate cu unele noi, in nuante deschise, care sa inspire curatenie si veselie.  

Adauga cateva plante in dormitor

Putine persoane adauga plante decorative in dormitor. De cele mai multe ori acestea sunt tinute in living. Insa una sau mai multe plante decorative asezate strategic in dormitor, pot aduce o atmosfera de calm si de relaxare.

Surse foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare