Amenajarea casei

#casa rusu #mobila online #magazin online

Casa Rusu lanseaz​a magazinul online casarusu.ro

Casa Rusu, unul dintre cei mai de succes retaileri din​ domeniul produselor de mobilier, lanseaza magazinul online www.casarusu.ro prin campania „Bucura-te de #acasa”. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu, zeci de colectii de mobilier de calitate la preturi accesibile si mii de clienti multumiti, Casa Rusu marcheaza un moment important in istoria sa.

Magazinul online​ www.casarusu.ro vine in completarea celor aproape 20 de magazine din intreaga tara si isi propune sa faciliteze achizitia de mobilier, tapiterii si decoratiuni pentru intreaga comunitate, dar mai ales pentru cei care nu au un magazin in orasul lor si care vor sa se bucure de calitatile unui mobilier modern, practic si rezistent.

”​Ne dorim ca lansarea magazinului online sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri care si-au exprimat dorinta de a cumpara produse Casa Rusu chiar si in aceasta perioada. Activitatea magazinelor fizice din tara a fost suspendata temporar, pentru siguranta angajatilor si a clientilor, dar am continuat sa fim la dispozitia acestora online si telefonic. De asemenea, in campania de lansare a magazinului online incurajam oamenii sa se bucure de momentele petrecute acasa si sa cumpere online tot ceea ce au nevoie pentru o locuinta amenajata dupa gustul lor.” declara Matei Gaburici, CEO, Casa Rusu.

Prin noul site, Casa Rusu se adreseaz​a consumatorilor care prefera sa cumpere online si care apreciaza confortul plasarii de comenzi cu livrare direct acasa. De asemenea, rolul prezentei online este acela de a ajuta compania sa construiasca o experienta de shopping placuta, care sa completeze asteptarile actuale ale clientilor.

Incepand cu data de 22 aprilie 2020, toate produsele Casa Rusu sunt disponibile online pe www.casarusu.ro. Compania asigura transportul oriunde in tara, iar livrarea coletelor se face in siguranta, respectand toate masurile recomandate.

In plus, comenzile a caror valoarea este de minimum 1000 lei beneficiaza de transport gratuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea