Corpuri de iluminat pentru un dressing spectaculos

Amenajarea casei

#dressing haine #casa #amenajare #amenajare casa #corpuri iluminat # design casa #iluminare casa #iluminare dressing

Corpuri de iluminat pentru un dressing spectaculos

Un dressing fabulos, amenajat intr-o incapere a casei construita special in acest sens sau in orice alta camera suficient de incapatoare, are nevoie de lumina care sa ii scoata designul stilat in evidenta. Daca nu stii care sunt variantele pentru care ai putea opta, iata ce iti propunem in randurile urmatoare!

Nu poti da gres cu lumina naturala

Inainte de a trece in revista cele mai grozave idei de corpuri de iluminat pentru dressingul tau, retine urmatorul pont: daca iti este la indemana, amenajeaza-ti camera pentru haine si accesorii intr-o incapere cu cel putin o fereastra.

Scopul este acela de a-ti organiza dulapurile in asa fel incat sa permiti ca incaperea sa fie scaldata in lumina naturala din belsug pentru ca tu sa-ti poti evalua tinutele cu acuratete.

Investeste intr-un cadelabru somptuos

Un dressing de nota 10 poate fi pus in valoare cu ajutorul unui corp de iluminat elegant: un candelabru. Opteaza pentru un model somptuos, cu cristale transparente, albe, sau, pentru un plus de stil, cu cristale negre.

Pentru a beneficia din plin de lumina sa, amplaseaza sub el un corp de mobilier pentru sezut - o sofa, un fotoliu, un scaun tapisat etc. Daca ai nevoie de un surplus de lumina, adauga in dressing si o veioza eleganta.

Scoate piesele vestimentare in evidenta cu siruri luminoase

Sirurile luminoase sunt corpuri de iluminat excelente pentru a-ti transforma hainele si accesoriile in adevarate opere de arta. Pe langa faptul ca iti evidentiaza frumos obiectele vestimentare, sirurile luminoase au avantajul de a include spoturi care pot fi orientate in orice directie iti doresti.

Daca sirurile luminoase sunt singurele corpuri de iluminat din dressingul tau, asigura-te ca le dotezi cu becuri puternice.

Corpuri de iluminat cu variator de lumina pentru un plus de functionalitate

Ai nevoie de lumina din belsug pentru a proba diferite tinute? Sau preferi lumina difuza, calda, care iti transforma dressingul intr-un spatiu deopotriva confortabil si economic? Oricare ar fi preferinta ta, solutia este una singura: corpurile de iluminat cu variator de lumina.

Partea cea mai grozava este ca poti instala astfel de corpuri de iluminat si in zonele mai putin accesibile ale dressingului pe care iti doresti sa le faci ceva mai vizibile.



Surse foto: aehomeimprovement.com, hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului