Amenajarea casei

#amenajarea casei #amenajare bucatarie #decorare bucatarie #decoratiuni bucatrie

Idei de decor ieftine pentru o bucatarie unica

De multe ori, ne concentram atentia pe decorarea camerelor si a livingului si uitam complet de bucatarie. Nimic mai gresit! Decorarea bucatariei necesita aceeasi atentie ca orice alt coltisor al casei, mai ales ca majoritatea persoanelor isi petrec cea mai mare parte din timpul pe care il sta acasa in bucatarie. Prin urmare, bucataria trebuie sa fie un loc unic, confortabil si, in acelasi timp, foarte practic. Iata cateva idei de decor ieftine si uimitoare pentru bucataria ta:

1. Lazile pentru fructe

Din moment ce ai ales mobilerul principal pentru bucatarie, trebuie sa o personalizezi si cu cateva elemente originale. De asemenea, inainte de a alege aceste elemente decorative, trebuie sa te gandesti si la utilitatea lor. Asadar, cel mai indicat ar fi sa alegi unele in care sa si poti depozita ceva, dar care sa si infrumuseteze spatiul.

Lazile pentru fructe sunt elemente uimitoare, care pot aduce o nota originala oricarui tip de decor. Acestea pot fi folosite atat in starea lor naturala, cat si pictate sau accesorizate.

Poti folosi lazile pentru fructe si pe post de rafturi, plasate foarte bine pereti, pentru a castiga spatiu in bucatarie.

2. Mobilierul vechi

Daca ai prin garaj foarte mult mobilier vechi, nu il arunca. Multe dintre piese le poti reintegra in decorul modern. De exemplu, poti folosi un sertar vechi pe post de suport pentru tacamurile din argint sau servetelele de masa. Piesele de mobilier vechi si uzate sunt ideale pentru un decor in stil retro in bucatarie.

3. Cutiile si borcanele

Bucataria este unul dintre cele mai bune locuri din casa in care poti aduce lucruri reciclate. Pur si simplu, poti realiza cu ajutorul unor obiecte banale un decor de vis in bucataria ta. Asadar, refoloseste borcanele, cutiile, farfuriile si paharele pentru a da o nota originala bucatariei tale. Pentru a face mult mai atractive aceste obiecte, poti sa le etichetezi sau sa le faci ambalaje atractive. Cutiile din lemn sunt unul dintre cele mai cautate elemente decorative pentru bucatarie.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea