Amenajarea casei

# tipuri de tavane extensibile #tavane extensibile

Ce tip de tavan extensibil sa aleg?

Tavanele extensibile isi fac din ce in ce mai simtita prezenta in cadrul proiectelor moderne de design interior. Ele sunt extrem de permisive, adaptandu-se perfect in functie de camera in care sunt instalate si de efectul ce se doreste a fi obtinut.

 

In primul rand, pentru a putea sa iti transformi casa intr-o oaza de frumusete, cu elemente originale, trebuie sa determini tipul tavanului extensibil pe care ti-l doresti sau care se potriveste. In prezent, te poti adresa unor specialisti in domeniu cum sunt cei de la DecorStyle.ro si te poti bucura de o gama variata de tavane extensibile: tavan extensibil mat, tavan extensibil lucios, tavan extensibil din satin, tavan extensibil iluminat, tavan extensibil 3D, etc.

Interioare clasice? Alege un tavan extensibil mat!

Pentru cei care prefera interioarele clasice, exista posibilitatea alegerii unui tavan extensibil mat aprins sau color. Acesta imita perfect tavanul traditional, insa sugereaza o tencuiala calitativa. Pretul este, insa, mult mai mic decat in cazul unui tavan fals din gips-carton.

Desi aceste tavane au acceasi calitate ca si alte texturi, daca ai un buget limitat, iti va fi de folos sa stii ca ele au costul cel mai mic. In plus, pot fi instalate in doar cateva ore, cu un numar minim de muncitori deci iti vor permite sa economisti banii pe care i-ai plati pentru ca o echipa care sa iti refaca si tencuiasca tavanul actual. Sunt rezistente la umiditate, nu fac praf si nici nu conduc la pastrarea condensului in aer.

In cazul in care iti doresti sa te bucuri de posibilitatea imprimarii unei fotografii, tavanul extensibil mat este unul dintre cele mai bune materiale pentru productia de imprimare foto.

Nevoie de spatiu? Solutia optima este un tavan extensibil lucios!

Daca ai o camera mica si vrei sa obtii o extindere vizuala a volumul acesteia, poti opta pentru un tavan extensibil lucios. Acesta conduce la crearea unui efect de reflexie tip oglinda si confera luminozitate, reflectand razele soarelui si lumina artificiala. De asemenea, este capabil sa reflecte obiectele din jur.

Designerii il considera o solutie perfecta pentru spatiile restranse, indiferent ca vorbim despre un apartament, o casa sau un spatiu de birouri. Este, de asemenea, perfect pentru cafenele, baruri, restaurante, piscine deoarece reuseste sa contureze o atmosfera de sarbatoare.

Romantism, mister si durabilitate? Tavanul extensibil din satin este raspunsul!

Romantism, eleganta, mister? Alege sa folosesti un tavan extensibil din satin. Avantajul sau este crearea efectului de tesatura si reflectarea moale a luminii. Solutiile coloristice oferite sunt calme, calde si par a fi realizate pentru stilul francez. Printre caracterisiticile de performanta ale tavanelor extensibile din satin se regasesc rezistenta ridicata si capacitatea de a se intinde si de a-s relua forma.

Este important sa stii ca acest tip de tavan are o durata de viata de cel putin o jumatate de secol, pastrandu-si aspectul, culoarea si toate celelalte caracteristici ca atunci cand este nou, Nu are nevoie de o intretinere speciala. Se poate spala usor pentru indepartarea potentialelor acumulari de grasime si praf. Este o solutie extrem de utila si pentru fabricarea tavanelor 3D.

Indiferent de tipul tavanului extensibil pe care il alegi nu uita ca DecorStyle iti poate oferi o solutie eficienta si mai putin costisitoare atunci cand tavanul actual este prea degradat, iar finisarea sa ar presupune activitati de durata, iti doresti sa ascunzi traseele mai putin estetice ale instalatiilor electrice sau ai nevoie de o schimbare rapida.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare