Amenajarea casei

#cabina de dus #amenajare baie #cada

Cauti obiecte sanitare pentru noua ta baie? Iata ce oferte vor fi disponibile de Black Friday la GQS German Quality

Cu totii stim ca baia este o zona esentiala a casei noastre. Este locul in care ne incepem ziua si in care ne relaxam dupa o zi obositoare. Prin urmare, alegerea obiectelor sanitare potrivite pentru baie este extrem de importanta. Daca esti in curs de amenajare sau pur si simplu doresti sa iti upgradezi baia cu obiecte si accesorii moderne, atunci ai noroc! GQS German Quality, cel mai mare magazin online de obiecte sanitare din Romania, vine cu oferte considerabile de Black Friday.

 

 

In perioada 10-12 Noiembrie, GQS German Quality organizeaza o campanie spectaculoasa de Black Friday, oferind reduceri substantiale la o gama larga de produse pentru baie. Poti sa-ti echipezi baia cu cele mai moderne si elegante obiecte sanitare si accesorii de baie la preturi reduse, gratie reducerilor generice care vor fi aplicate la toate produsele din acest weekend.

Acum, sa vorbim despre partea interesanta: reducerile propriu-zise. Toate produsele vor fi reduse in perioada 10-12 Noiembrie, iar discounturile vor varia intre 5% si 25%. Aceasta inseamna ca poti economisi semnificativ la achizitionarea obiectelor sanitare si a altor produse pentru baie. Chiar si o reducere mica poate face o diferenta semnificativa, mai ales cand faci achizitii mai mari pentru renovarea baii tale.

Ce obiecte pentru baie poti achiziționa?

GQS German Quality este un brand de incredere, cunoscut pentru calitatea produselor sale. Magazinul online ofera o gama variata de obiecte sanitare, de la lavoare si vase WC, pana la bideuri, cabine dus, paravane de dus walk-in, rigole, mobilier de baie, cazi de baie (clasice si freestanding), baterii de baie si multe altele. Indiferent de preferintele tale, vei gasi cu siguranta produse care sa se potriveasca designului baii si nevoilor tale.

Cabina dus dreptunghiulara cu usi batante Radaway Arta B KDD 90x100 cm - GQS German Quality

Un alt aspect important de mentionat este gama variata de produse oferite. Indiferent daca preferi un design clasic, vintage, minimalist sau modern, cu siguranta vei gasi produse care sa corespunda stilului de amenajare ales. Ai la dispozitie o gama variata de culori, forme, dimensiuni si materiale, astfel incat sa poti personaliza baia exact asa cum iti doresti.

Unul dintre punctele forte ale acestei campanii de Black Friday este faptul ca reducerile se vor aplica la o gama larga de produse. Daca iti doresti sa-ti reinnoiesti complet baia, acum este momentul potrivit sa profiti de aceste oferte. Fie ca vrei sa inlocuiesti vechiul lavoar sau sa adaugi o cabina de dus moderna, GQS German Quality are tot ceea ce ai nevoie. Si nu uita de importanta alegerii gresiei, faiantei si parchetului potrivit (parchet triplustratificat, parchet SPC), care pot transforma complet aspectul baii si implicit, al locuintei tale. Reducerile se vor aplica si la aceste categorii de produse!

Cada freestanding dreptunghiulara Deante Anemon acril 170x78 cm - GQS German Quality

In plus, GQS German Quality ofera si consultanta specializata pentru clienti. Daca nu esti sigur ce produse sa alegi sau ai nevoie de sfaturi in legatura cu designul baii tale, echipa de experti este pregatita sa te ajute. Poti beneficia de consultanta in ceea ce priveste selectarea produselor, combinatia de culori si orice alte aspecte legate de renovarea baii tale.

Asadar, daca vrei sa-ti amenajezi sau sa-ti upgradezi baia, Black Friday de la GQS German Quality este momentul perfect pentru a face achizitii inteligente. Cu reduceri cuprinse intre 5% si 25% la o gama larga de produse, poti economisi bani si sa-ti transformi baia intr-un spatiu elegant si modern. Nu uita: calitatea produselor GQS German Quality este de top, ceea ce inseamna ca vei avea parte de obiecte sanitare durabile si estetice. Nu rata aceasta ocazie unica de a amenaja baia visurilor tale!

FOTO: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea