Amenajarea casei

#casa harry potter # vanzare casa #amenajare casa #harry potter

Casa lui Harry Potter, scoasa la vanzare! Cat trebuie sa platesti daca vrei sa locuiesti acolo

Ti-ai dorit sa locuiesti in casa lui Harry Potter? Afla ca poti face acest lucru, deoarece locuinta a fost scoasa la vanzare.

Celebra casa, cunoscuta de fanii seriei Harry Potter, ca avand adresa fictiva "4 Privet Drive", poate fi achizitionata acum de cei cu dare de mana. Locuinta in care Harry Potter si-a petrecut copilaria poate fi cumparata in schimbul sumei de 800.000 de dolari.

Casa este situata in Martins Heron, o suburbie a orasului Bracknell, la 56 de kilometri de vestul Londrei. Aceasta a fost renovata si dispune de o bucatarie moderna si spatioasa, camere spatioase, o curte spatioasa in fata si o gradina in spate. De asemenea, casa are un driveway modern si un garaj incapator.

Mai mult, agentia imobiliara care a scos casa la vanzare, a anuntat ca imobilul are trei dormitoare, o bucatarie si un living, iar toata casa a fost complet renovata la cele mai inalte standarde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare