Amenajarea casei

#dormitoare #mobila #arta mobilei

Arta Mobilei dezvaluie trucurile ce stau in spatele dormitoarelor demne de regi si regine

Piesele de mobilier completeaza cu succes orice tip de icnapere, fie ca este vorba de dormitor, living-room, baie, bucatarie sau hol. Se pare ca cel mai mult timp si-l petrec oamenii in propriilor lor dormitoare. Acolo este locul in care se realxeaza, dorm si isi pun gandurile in ordine. Avand in vedere ca indeplineste atat de multe functii esentiale din viata unui om, fiecare trebuie sa aiba grija de amenajarea corespunzatoare a acestuia. Arta Mobilei cunoaste care sunt ultimele tendinte in materie de piese de mobilier si in acelasi timp este la curent intotdeauna cu dorinta permanenta a clientilor de a avea parte de produse personalizate si calitative.

 

Atunci cand vine vorba de alegerea mobilierului potrivit pentru dormitorul adultilor, nedumeririle nu intarzie sa apara. Arta Mobilei ofera spre comercializare o varietate larga de modele, culori si materiale din care piesele sunt confectionate, astfel ca tuturor clientilor le este dificil sa ia o decizie finala intr-un timp scurt. Astfel, apeleaza cu incredere la ajutorul echipei ce nu intarzie sa le ofere sprijinul in alegerea celor mai potrivite piese de mobilier in functie de preferinte, dar si de marimea spatiului in care se doreste a fi incadrate acestea. Astfel, consilierea care este 100% gratuita este intotdeauna apreciata de clientii care mai apoi iau mult mai usor o hotarare cu privire la piesele pe care le doresc in propria casa pentru a completa un interior plin de stil si eleganta.

Obtine confort, stil si calitate prin oferte imposibil de ratat

Confortul reprezinta un aspect extrem de important atunci cand se are in vizor alegerea unor piese de mobilier pentru dormitor. Dat fiind faptul ca in aceasta incapere ne odihnim si dormim, patul trebuie sa fie ales cu maximum de atentie si de precizie. Oricine va vizita pagina web arta-mobilei.ro va intelege ce presupune cu adevarat o saltea sau un pat tapitat de calitate superioara. Acestea sunt realizate cu seriozitate de cei mai mari producatori din lume ce au dorit sa aduca odihna la rang superior. Pozitia corpului in timpul somnului este estentiala, indiferent de varsat persoanei, astfel ca Arta Mobilei a selectat paturile si saltelele ce ii permite intregului corp sa fie relaxat sis a adopte o pozitie cat mai sanatoasa. Astfel, atunci cand locul de dormit a fost ales in mod corespunzator, organismul se va putea odihni corespunzator, astfel ca a doua zi va fi mult mai voios si sanatos.

Confortul nu este dat doar de catre patul in care se doarme, ci si de intreg decorul din interiorul camerei. Creierul uman este intotdeauna influentat de culorile din jur, astfel ca alegerea nuantelor potrivite pentru aceasta camera reprezinta un aspect esential ce contribuie la acea stare de bine dupa care cu totii tanjim. Totusi, pentru ce culori ar fi indicat sa optezi? Firele creative adora nuantele de violet si de albastru ce adancesc si mai mult aceasta calitate. De altfel, starea de liniste, de relaxare si de confort va fi intotdeauna data de culorile favorite ale ficaruia. Cu toate acestea, atunci cand se opteaza pentru nuante aprinse si stridente precum rosu inflacarat sau portocaliu, persoana care isi va petrece timpul in interiorul acelei incaperi va fi mai agitata si mai energica. Asta inseamna ca somnul nu va fi foarte linistit. Totul ramane insa la latitudinea fiecaruia.

Confortul reiese de asemenea si atunci cand spatiul este perfect mobilat, astfel ca nu trebuie sa fie prea incarcat sau prea gol. Strictul necesar este suficient, astfel incat fiecare sa aiba parte de un spatiu in care sa fie linistit si relaxat pe deplin.

Atunci cand vine vorba de alegerea pieselor de mobilier de la Arta Mobilei, intotdeauna confortul isi va spune cuvantul. Asadar, fie ca optezi pentru un dulap mai mare sau unul mai mic, un pat negru sau unul alb, ori noptiere mai vii colorate, efectul va fi unul pe masura.

Stilul joaca un rol esential atunci cand se doreste a crea un dormitor atractiv si placut la vedere. Cert este ca mobila dormitor clasica nu se va demoda niciodata, nu se poate da niciodata gres cu aceasta si isi pastreaza stilul unic chiar si peste 50 de ani. Chiar daca in interiorul acestuia nu pasesc alte persoane decat cei care fac parte din familie, design-ul primeaza si intotdeauna trebuie avut in vedere. De altfel, in functie de concordanta dintre culorile, texturile, materialele din care sunt confectionate piesele de mobilier si restul decoratiunilor interiorare din dormitor, se va crea si un stil aparte.

Atunci cand creativitatea si imaginatia debordanta sunt cunoscute in viata unei persoane, nu trebuie sa le ignore si sa tina cont de acestea. De fapt, din simple idei se poate ajunge le o serie de rezultate de exceptie ce vor avea in prim plan un dormitor plin de eleganta, confort si nu in ultimul rand - stil.

In functie de preferintele fiecarui proprietar se vor alege si stilurile pe care dormitoarele sa le adopte, astfel ca printre cele mai des intalnite sunt cele rustice, simpliste, monimaliste, vintage si moderne. In momentul in care creativitatea se face simita, ideea de a combina mai multe stiluri ce se impletesc de minune, reprezinta o idee de-a dreaptul unica si de neegalat.

Atunci cand vine vorba de stil, specialistii de la Arta Mobilei reusesc cu succes sa aduca in casele oamenilor cele mai noi tendinte in materie de mobilier. Astfel, intreg spatiul este pus in valoare intr-o maniera ce denota mult bun gust si imaginatie.

Calitatea este intotdeauna redata cu succes de Arta Mobilei, avand in vedere ca toate materialele cu care lucreaza sunt profesionale si capabile sa satisfaca nevoile fiecarui client. Fie ca e vorba de piese realizata la comanda sau nu, compania se face cunoscuta prin calitatea pe care pune pret. Astfel, lemnul masiv, PAL-ul melaminat, Pal-ul furniruit sau MDF sunt doar cateva din materialele din care piesele de mobilier sunt confectionate si care se pare ca multumesc pe deplin clientii dornici de crearea unui dormitor stilat, confortabil si calitativ.

Atunci cand clientii isi doresc sa isi achizitioneze un mobilier care sa reziste chiar si peste zeci de ani de zile, fara a se degrada, crapa sau fisura, opteaza pentru comenzile realizate la Arta Mobilei ce gasesc cele mai eficiente solutii ce denota durabilitate si rezistenta maxima.

Cum se poate intra in posesia pieselor de mobilier de la Arta Mobilei?

Avand in vedere caracteristicile mobilierului, preturile pentru care sunt oferite spre vanzare sunt extrem de ofertante. Astfel, persoanele care isi doresc sa intre in posesia acestora, acceseaza cu incredere sectiunea cu numele de mobila dormitor, analizeaza in detaliu fiecare model in parte, iar mai apoi decide sa le cumpere.

Modalitatile prin care se pot comanda acestea sunt multiple. Astfel, clientii care se afla in Bucuresti, au ocazia sa viziteze sediul societatii Adina Lex Mob ce activeaza pe piata din anul 2007 si sa intre in contact direct cu unii consultanti ai firmei. In plus, cei care nu doresc sa piarda timp deplasandu-se in timp real pana la sediul companiei, o pot face chiar si online comandand prin email, completand un formular de comanda disponibil in cadrul paginii web arta-mobilei.ro, sa realizeze un apel telefonic sau sa adauge produsele dorite utilizand cosul virtual de cumparaturi.

Toate aceste metode sunt puse la dispozitie de catre Arta Mobilei, compania ce reuseste de fiecare data sa aduca prin pisele de mobilier comercializate, stilul, confortul si calitatea la rang superior.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare