Amenajarea casei

#casa #pungi de plastic #intrebuintare pungi de plastic # punga de plastic cu fermoar

8 noi intrebuintari pentru pungile de plastic cu fermoar

Pungile din plastic cu fermoar pot fi folosite in scopuri ce depasesc depozitarea si transportul alimentelor. Foarte eficiente datorita fermoarului care le inchide etans, aceste pungi isi gasesc utilitatea in cele mai diverse locuri din casa. Descopera, in continuare, x intrebuintari ale pungilor de plastic cu fermoar!

In sufragerie si in dormitor

Pungile de plastic cu fermoar iti sunt de un real folos la depozitarea celor mai diverse obiecte care se pot regasi in sufragerie si dormitor. Iata doar cateva dintre ele:

  • De cate ori nu ti s-a intamplat sa organizezi o seara de jocuri de societate cu amicii, doar pentru a constata ca din jocul vostru preferat lipsesc piese marunte, dar importante? Pentru a scapa definitiv de aceasta problema, apeleaza la ajutorul pungilor de plastic cu fermoar. Foloseste una sau mai multe pentru a sigila toate piesele marunte ale jocurilor de societate pe care le ai.
  • Tot pungile de plastic cu fermoar se vor dovedi nepretuite si la organizarea sertarelor din incaperile casei. Daca sertarele din sufragerie si din dormitor sunt ticsite cu maruntisuri care se afla intotdeauna intr-o dezordine totala, afla ca acestea pot fi sortate pe categorii si, apoi, sigilate in pungi de plastic, pentru a le gasi intotdeauna cand ai nevoie de ele. Depoziteaza in pungi de plastic papiote, nasturi, ustensile de birou (agrafe, gume de sters etc.) si altele.
  • Pungile mari de plastic cu fermoar pot fi folosite cu succes si la depozitarea hainelor si accesoriilor de sezon (vara, iarna). Pe timp de vara, in interiorul lor poti pune pulovere, manusi, caciuli si fulare de iarna, iar in sezonul rece, le poti umple cu tricouri, rochii, esarfe de vara.

In bucatarie

Pungile de plastic cu fermoar pot avea bogatie de utilizari in bucatarie. Iata doar cateva dintre ele (le poti completa dupa bunul tau plac, apeland la propria creativitate):

  • In pungi de plastic cu fermoar poti depozita legume maruntite, pe care le poti pune, apoi, in congelator. Legumele pastrate astfel te vor ajuta sa reduci simtitor timpul petrecut in bucatarie atunci cand ai invitati-surpriza, de pilda, si trebuie sa gatesti ceva rapid.
  • Tot in pungi de plastic cu fermoar poti depozita si mancare gatita, cum este supa. Odata introdusa in punga, supa poate fi bagata la congelator si dezghetata la nevoie.
  • Pungile de plastic cu fermoar iti pot fi utile si atunci cand ai de maruntit biscuiti, spre exemplu. Nu trebuie decat sa pui cativa biscuiti intr-o astfel de punga, sa o inchizi, dupa care sa rulezi un facalet pana cand biscuitii se sfarma complet.
  • Ai patat o fata de masa cu ceara? O poti indeparta punand cateva cuburi de gheata intr-o punga de plastic cu fermoar si apoi sa le aplici pe pata de ceara. Odata inghetata, ceara se va indeparta cu mai multa usurinta de pe materialul textil.
  • Tine praful departe de obiectele si ustensilele marunte pe care le folosesti adesea in bucatarie protejandu-le cu ajutorul unor pungi de plastic cu fermoar. Aici poate intra vasul pentru fondue, spre exemplu.

Foto: blog.cleantechies.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului