Amenajarea casei

# desodign casa # culori perfecte #design baie #amenajare baie #amenajare casa #culori

7 culori perfecte pentru o baie unica

Iti doresti sa reamenajezi baia? Te poti bucura de o incapere deosebita fara a cheltui prea multi bani. Secretul este sa mizezi pe culori indraznete care sa acapareze intreaga incapere.

Pentru baie sunt folosite in general nuante de alb. Insa, baia este un loc care iti permite sa poti jongla cu diferite culori, cat mai inedite. Iata sapte nuante perfecte pentru o baie unica.

1. Nuante de roz

Sursa foto: maxpixel.net

Culoarea roz este atribuita in general direct copiilor, insa acest lucru este total gresit. O baie cu accente de roz, fie unul aprins, fie unul de tip piersica, va oferi un aspect glam si jucaus intregii incaperi.

2. Verde menta

Sursa foto: architecturaldigest.com

Verdele menta este probabil cea mai potrivita nuanta daca vrei sa te bucuri de un look fresh al baii in fiecare zi! In special in cazul in care baia ta este luminata natural si razele soarelui patrund destul de mult in incapere, aceasta culoare iti va oferi o senzatie de racorire.

3. Galben

Sursa foto: architecturaldigest.com

Alegerea unei amenajari intr-o nuanta predominanta de galben te va face sa te simti ca si cum soarele este mereu prezent in baia ta. Chiar si pentru o baie cu obiecte clasice si traditionale, galbenul va adauga un plus de culoare si veselie si o va scoate complet in evidenta. Cu un astfel de design iti va fi mult mai usor sa te trezesti in fiecare dimineata!

4. Albastru Aqua

Sursa foto: maxpixel.net

Albastru Aqua este o nuanta inspirata de culoarea oceanului. Astfel, alegerea acestuia pentru peretii, pardoseala sau mobilierul din baie, iti va oferi in permanenta senzatia ca te afli la malul marii sau chiar intr-un spa. Acest tip de albastru se potriveste foarte bine in spatiile moderne sau traditionale.

5. Gri inchis

Sursa foto: pixabay.com

Nu doar culorile deschise sunt potrivite pentru baie, ci si cele mai inchise, daca sunt incadrate cu atentie in decorul incaperii. Spre exemplu, o astfel de nuanta precum gri inchis este ideala pentru a oferi un plus de eleganta baii tale. Asorteaza peretii gri cu obiecte sanitare in nuante de alb si cu mici piese decorative aurii.

6. Albastru Cobalt

Sursa foto: architecturaldigest.com

Cu toate ca anumite nuante de albastru sunt deseori alese pentru amenajarea baii, precum albastrl foarte deschis, nuantele mai puternice ale acestei culori sunt totusi ocolite. Albastrul Cobalt este cunoscut si drept albastru regal, ceea ce inseamna ca va oferi baii tale un aer mai sofisticat si o energie aparte.

Poti alege sa asortezi Albastru cobalt cu nuante pale si calde, precum alb, bej, sau chiar cu accente de lemn.

7. Negru

Sursa foto: pixabay.com

Pentru multe persoane, negru nu reprezinta prima alegere atunci cand vine vorba despre amenajarea unei incaperi, mai ales pentru baie. Insa cu siguranta iti doresti sa ai o baie unica si cu un design indraznet, corect?

Vopsirea peretilor in negru sau alegerea tuturor obiectelor sanitare in aceasta nuanta, combinate cu alb, argintiu sau auriu, va crea un aspect dramatic, elegant si totodata in tendinte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare