Amenajarea casei

#alegere cada #cada perfecta #cazi #cazi spectaculoase #modele cazi

6 cazi spectaculoase, perfecte pentru orice baie! Nu vei mai dori sa iesi din ele

Cu toate ca multa lume prefera sa faca un dus rapid la sfarsitul unei zile, baia in cada are efecte terapeutice. Cateva minute petrecute in apa calda, dupa o zi incarcata de munca, te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de durerile musculare. Pentru si mai multa relaxare, adauga in apa spuma de baie, saruri, uleiuri speciale sau bucura-te de privelistea deosebita care se vede pe geam.

Iata cateva cazi spectaculoase perfecte pentru orice baie!

Cada cu o priveliste superba

Cand o priveliste spectaculoasa se intrezareste pe geamul baii, te poti considera cu adevarat o persoana norocoasa. Asaza cada langa peretele din sticla al baii si bucura-te de natura pe care o vezi in fata ochilor in timp ce te relaxezi in apa.

Cada imbracata in lemn natural

In cazul in care nu ai o priveliste spectaculoasa din baie, lumina naturala care patrunde in incapere te va ajuta sa petreci momente de relaxare si liniste in cada. La fel si restul elementelor naturale din baie, asa cum este lemnul care imbraca cada pentru a-i da un aer retro, facand ca tot decorul sa arate spectaculos.

Cada clasica

Cada din baie este atat un element de decor care trebuie sa atraga atentia, dar si un element practic pentru a se transforma in locul de refugiu preferat, la final de zi, pentru o baie relaxanta. Cazile de baie clasice cu un design deosebit sunt cele mai cautate modele pentru baile moderne.

Cada minimalista

Una dintre greselile frecvente atunci alegi cada visurilor tale este sa nu iei in considerare capacitatea sistemului de incalzire de a furniza suficienta apa pentru a umple cada pe care tocmai ai ales-o. Inainte sa te decizi asupra modelului pe care il vei pune in baia ta, consulta un instalator care va face cateva calcule si iti poate spune care este capacitatea pe care ar trebui sa o aiba cada.

Cada care economiseste apa

Este tentant ca de fiecare data cand faci baie sa umpli cada cu apa. Chiar daca acest lucru te ajuta sa te relaxezi, tine cont ca astfel vei consuma foarte mult din aceasta resursa naturala. O alegere potrivita, care te ajuta in acelasi timp sa protejezi mediul inconjurator si resursele naturale, este sa alegi o cada care nu este foarte adanca, in care sa pui apa pana atinge un nivel de 7-8 centimetri.

Cada usor de intretinut

Curatenia in baie este foarte importanta si multi se sperie de zonele mai putin accesibile din jurul cazii care trebuie curatate. Acum, exista mai multe modele de cazi care par a fi de sine statatoare, respectand tendintele actuale, dar au un sistem de prindere in perete, ceea ce le face usor de intretinut. Atunci cand faci curat in baie foloseste solutii speciale de curatare si un burete moale. Nu folosi materiale abrazive care pot zgaria mobilierul din baie.

Surse foto: freshhome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea