Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #amenajare casa #bucatarie #insula #insula de bucatarie

5 motive: De ce sa iti iei o insula de bucatarie!

Daca ati visat vreodata sa aveti propria dvs. insula, trebuie sa stiti ca acum este posibil cu insulele de bucatarie. Nu este acelasi lucru, dar este un inceput minunat. Pentru multe familii, bucataria este inima casei lor. In fiecare bucatarie exista potentialul pentru o mare stocare, afisare si functionalitate.

1. Depozitare suplimentara

In cazul in care din bucataria dvs. lipsesc zonele de depozitare, o insula de bucatarie va poate rezolva problema. Pentru cei care iubesc sa gateasca si sa utilizeze bucataria pentru a servi mese mari in familie, spatiul nu este niciodata suficient.

2. Un spatiu mare de adunare

O insula poate fi un bun punct de intalnire in bucatarie. Adaugand scaune de bar langa insula se va crea un loc minunat in care oamenii sa se adune, sa vorbeasca, sa manance si sa se relaxeze. Insulele sunt, de asemenea, un loc minunat pentru copii sa se simta parte a actiunii si sa este o modalitate buna pentru a-i avea mereu in atentie.

3. O insula mobila de bucatarie

O insula mobila de bucatarie ofera mai mult spatiu atat de depozitare cat si pentru familia sau prietenii dvs. Odata ce masa este completa, rotiti insula din drum pentru a adauga spatiu. Insulele mobile sunt ideale pentru bucatariile mai mici.

4. Facilitati suplimentare

Un avantaj suplimentar al insulelor de bucatarie pe care multi proprietari de case nu-l iau in considerare este ca va ofera spatiu pentru adaugarea oricaror facilitati suplimentare pe care le-ati dorit intotdeauna in bucataria dvs., dar pentru care, in trecut, nu ati avut loc.

5. Insula

Trebuie sa alegeti cu atentie materialul deoarece trebuie sa fie in armonie cu restul bucatariei. Ideal este ca insula sa fie facuta din granit sau marmura. Acestea sunt cele mai bune materiale care se potrivesc perfect in bucatarie deoarece arata fantastic si sunt foarte usor de curatat.

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea