Amenajarea casei

#cutit #electrocasnice #electronice #cutit electric

4 motive pentru achizitionarea unui cutit electric

Cutitul electric este un accesoriu util in bucatarie pentru taierea sigura a unei cantitati mari de alimente. Dispozitivul poate fi folosit acasa sau in excursii.

Iata 4 avantaje pentru achizitionarea unui cutit electric:


1 Cutitul electric este un accesoriu practic

Un cutit electric este un accesoriu practic in orice bucatarie. Cutitul este de folos in propria bucatarie si constituie, in acelasi timp, un cadou inspirat. Acesta poate fi folosit acasa sau in excursii, campinguri etc.

Cutitul electric se foloseste pentru a taia paine, mezeluri, legume, fructe, branza, carne congelata si alte alimente. In general, un astfel de cutit isi dovedeste utilitatea cand se taie o cantitate mare de alimente, usurand munca bucatarului. Spre deosebire de un cutit traditional, efortul depus pentru taiere este mai mic, in special cand se taie multa carne congelata.


2 Cutitul electric asigura o taiere precisa

Cutitele electrice dispun de o lama zimtata, din inox, care asigura o taiere precisa si sigura. Alimentele sunt taiate fara zdrobire, faramitare sau rupere.

Pe langa acest lucru, lama are avantajul de a fi detasabila, putand fi spalata cu usurinta dupa fiecare utilizare. Cutitul are un buton pe care se apasa pentru a elibera lama. Aceasta din urma se spala manual sau in masina de spalat vase. Lama din inox are functie de auto-ascutire.

Taierea alimentelor se face in deplina siguranta datorita manerului ergonomic. Acesta ajuta la o manevrare sigura a aparatului electrocasnic.


3 Aparatul functioneaza fara fir

Cutitul electric nu are cablu si, prin urmare, ofera o libertate mare de miscare. Un astfel de aparat functioneaza cu un set de 6 baterii de 1.5V tip AA. In pachet nu sunt incluse aceste baterii, care trebuie achizitionate separat.


4 Cutitele electrice costa putin

Un cutit electric pentru bucatarie are o paleta larga de preturi. Un astfel de produs este disponibil in magazine cu aproximativ 35 lei, insa exista si cutite electrice de 100 lei.


5 Ce contine setul unui cutit electric

Exista cutite electrice cu doua sau mai multe lame, pentru diverse tipuri de taieri: cutit cu lama foarte ascutita, cutit pentru precizie, cutit pentru fructe si legume etc.

Pe langa cutitul in sine, pachetul poate sa contina si accesorii, precum un dispozitiv de curatat coaja pentru legume si fructe.

Sursa foto: kohls.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea