Amenajarea casei

#amenajare camera #camera de iarna #camera oaspeti #decoratiuni camera

Transforma camera oaspetilor intr-o camera sofisticata de iarna!

Daca de sarbatori casa ta se umple cu rude si oameni dragi, este vremea sa pregatesti camera de oaspeti pentru sezonul rece. Amenajeaza dormitorul oaspetilor intr-o camera sofisticata de iarna!


Paleta de culori pentru camera de iarna

Reda stralucirea iernii printr-o paleta de culori bazata pe alb, argintiu, gri si bleu. Foloseste culorile metalice in accesorii pentru o pata de culoare. Utilizeaza albul si griul pentru fundal, astfel incat camera sa aiba aerul magic al iernii, fiind, in acelasi timp, primitoare si confortabila.


Materiale sofisticate pentru camera de oaspeti

Pentru ca patul sa fie moale, confortabil si sa emane caldura, foloseste fete de perne si paturi cu texturi diferite: bumbac, lana, flanel, mohair. Pernele si paturile din materiale calduroase sunt esentiale pentru decorarea unui dormitor de iarna.

Lasa la capatul patului sau pe un scaun 1-2 paturi in plus. Paturile din casmir sau chiar cele sintetice, din material moale, sunt placute la atingere si pot fi integrate usor in designul camerei de oaspeti.


Accesoriile rustice din camera de oaspeti

Iarna, toata lumea viseaza la o camera calduroasa, intima, cu un semineu, insa acest lucru nu este posibil mereu. Pentru a pastra ideea de rustic si pentru a mentine atmosfera calda, primitoare, foloseste accesorii potrivite. Amenajeaza camera cu un bufet vechi, reconditionat, o tava de lemn pentru micul dejun in pat, farfurii de ceramica traditionala transformate in suport pentru lumanari, conuri de brad sau alte accesorii rustice.


Elemente cu tematica de iarna

O camera sofisticata pentru oaspeti in sezonul rece trebuie sa aiba elemente cu tematica de iarna. De sarbatori, rezerva un colt in camera pentru un brad in miniatura si agata sosete rosii de pervaz. Musafirii tai vor avea, astfel, propria lor camera amenajata pentru Craciun.

Tematica de iarna, insa, poate fi obtinuta si printr-o piesa de mobilier aleasa inteligent. O masuta de sticla, la intrare, are un aspect care aminteste de gheata si, totodata, un rol practic de depozitare a maruntisurilor: chei, portofel, telefon sau alte obiecte de acest gen.

Sursa foto: hgtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare