Amenajarea casei

#dormitoare #amenajare dormitoare # dormitoare extravagante

4 dormitoare extravagante, dar confortabile

Confortabile si calduroase, elegante si frumos organizate, simple, dar functionale. Dormitoarele reprezinta locul in care te relaxezi si te binedispui, de aceea amenajarea lor este extem de importanta. Persoanele nonconformiste pot renunta la clasicul mobilier in detrimentul unuia sofisticat si interesant. Iti prezentam cateva dormitoate extravagante si foarte primitoare de unde te poti inspira!


1. Dormitorul cuib

Vrei sa lenevesti, sa dormi sau chiar sa lucrezi? Ai nevoie de un pat confortabil. Asemanator cu un cuib de pasari, patul din dormitorul extravagant este foarte mare, cu multe perne confortabile. Aceasta poate fi folosit fie pentru amenajarea dormitorului copilului, fie pentru cel matrimonial. Deoarece dimensiunile patului sunt mari, este important ca dormitorul sa fie suficient de incapator, pentru a nu crea un spatiu sufocant.


2. Dormitorul pirat

Ti-a placut filmul "Piratii din Caraibe" si vrei sa locuiesti si tu pe un vapor, sa poti sa calatoresti pe mari si oceane in cautarea comorilor? Ei bine, poti recrea atmosfera dintr-un film cu pirati in dormitorul tau. Patul, care reprezinta o nava, decorul peretilor, care simbolizeaza albastrul marilor, precum si sistemele de iluminat, sunt elemente care creeaza un decor marin.


3. Dormitorul glamour

Iti place eleganta, prospetimea si inovatia? Atunci iti poti amenaja un dormitor glamour. Imbinarea dintre alb si negru, dintre obiectele lucioase si cele simple, precum si folosirea tablourilor pe pereti, reprezinta cheia succesului in amenajarea unui dormitor glamour.


4. Dormitorul din Epoca de Piatra

Trebuie sa fii cu adevarat un fan al serialului "Familia Flinston" pentru a-ti amenaja dormitorul in stilul celor din Epoca de Piatra. Peretii din piatra, sculptati inegal, imprimeuri cu animale si covoare pentru parchet. Asa ar arata un dormitor inspirat din serialul "Familia Flinston". Cu toate acestea, poti imbina stilul vechi cu noile tehnologii si sa folosesti televizorul, calculatorul sau alte gadgeturi care iti sunt de folos.



Sursa foto: home-designing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea