Amenajarea casei

# cum sa asezi # dormitor feng shui # decor feng shui #feng shui

3 ponturi Feng Shui pentru a-ti aseza patul in dormitor

Pozitionarea patului in dormitor este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebui sa le faci daca iti doresti o casa armonioasa din punct de vedere Feng Shui. Dincolo de aspectul casei, de particularitatile spatiului, este important sa tii cont de cateva principii:

1. Patul nu trebuie sa fie pozitionat in fata usii. Chiar daca nu aveti alta solutie, il puteti aseza pe peretele opus, insa in diagonala cu usa. De asemenea poate fi pus in extremitatea stanga sau dreapta pe peretele opus usii, astfel incat energiile pozitive sa circule in voie prin camera, iar cele negative sa va ocoleasca. 

2. Patul trebuie sa aiba tablie. Si nu una instabila, cu gauri sau mai putin solida. Este important ca persoana care doarme in pat sa simta un suport solid la cap. Tocmai din acest motiv este bine ca patul sa nu fie asezat central sau sub o fereastra deoarece va fi lipsit de acest suport. Desi multi specialisti sustin ca ar trebui sa tineti cont de feng-shui-ul personal, de fapt mai intai trebuie sa pozitionati corect patul in camera si apoi sa lasti feng shui-ul personal sa se alinieze la energiile nou create. 

3. Dormi mai bine cu o broasca testoasa. Daca ai probleme cu somnul, o figurina broasca testoasa plasata sub pat te va ajuta sa scapi de insomnii. Daca te doare spatele, expertii feng shui recomanda sa pui intr-un bol cu orez cateva bucatele de creta. De asemenea, desi multi sustin ca ar trebui sa interziceti televizorul din dormitor, atat timp cat ecranul nu se transforma intr-o oglinda atunci cand televizorul nu este pornit, este in regula sa-l tineti in camera. Evitati insa sa reflecte patul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea