Amenajarea casei

# cum alegi culoarea # idei casa #decorul casei #culori casa #amenajarea casei

Albastru, verde, rosu sau galben? Ce culoare se potriveste casei tale

Alegerea culorilor in decorul casei nu este o sarcina usoara, insa exista cateva trucuri care iti pot usura decizia. Poti porni de la o culoare de baza, pe care o stabilesti fie in functie de ce exista deja in casa, fie, daca este vorba de o casa noua, o alegi in functie de preferinte. Iata ce faci apoi:

1. Culoarea de baza ALBASTRU 

Albastrul relaxeaza, stimuleaza imaginatia, scade tensiunea, fiind o culoare recomandata pentru dormitoare. Este insa la fel de potrivita pentru interioarele mediteraneene, fiind usor de combinat cu alb si lemn natur. De asemenea, albastrul se poate combina cu nuante pastel de roz, galben, verde. Atunci cand il folosesti in decorul peretilor nu-l folosi insa in toata camera, deoarece vei obtine un efect de apasare daca nuanta aleasa este una profunda, inchisa. Foloseste-o pe un perete capat de perspectiva, de exemplu. Sau poti folosi piese de mobilier masive de un albastru profund in aceste zone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea