Amenajarea casei

#idei pentru decorarea dormitorului #amenajarea casei

3 idei originale pentru decorarea dormitorului

Dormitorul este pentru mulți dintre noi camera cea mai importantă din casă, pentru că este cel mai bine asociat cu ideea de odihnă și relaxare. Dacă este decorat frumos, îți va face și mai mare plăcere să te refugiezi aici, după o zi istovitoare de muncă.

În acest material venim cu 3 idei originale pentru decorarea dormitorului, care te vor ajuta să-ți creezi refugiul confortabil pe care ți-l dorești:

Panouri decorative pentru un perete accent 

Peretele accent este un truc de design interior la care se apelează destul de des pentru amenajarea dormitoarelor. De regulă, dormitoarele sunt mai mici decât livingurile, iar utilizarea unor obiecte de decor care să înfrumusețeze spațiul ar aglomera inutil camera. Prin urmare, un perete accent ar putea să creeze o atmosferă extraordinară, mai ales dacă îți alegi materialul potrivit. O idee excelentă este să-ți creezi acest perete accent cu ajutorul panourilor decorative. Vei descoperi că există panouri din lemn, din burete sau 3D, din fibră de trestie de zahăr - materiale moderne și absolut spectaculoase, care vor transforma total aspectul dormitorului.

Tapet din piele 

Tapetul din piele este, de asemenea, o variantă originală pentru decorarea dormitorului. Este un material cu un aspect estetic deosebit, care creează o atmosferă caldă și primitoare. Textura lui este extraordinară - moale și catifelată - exact ceea ce-ți dorești în această încăpere. Însă tapetul din piele mai are și alte avantaje pe care o să le apreciezi: izolează termic foarte bine și amortizează sunetele. Sunt calități care îl fac să fie perfect pentru decorul pereților într-un dormitor.

Fototapet 

Deși mulți îl consideră un material potrivit pentru decorarea livingurilor, a holurilor sau a spațiilor comerciale și de birouri, fototapetul - dacă este ales cum trebuie - este perfect pentru dormitoare. Producătorii cu experiență în domeniu s-au concentrat foarte mult în această direcție și au creat modele speciale pentru această încăpere a locuinței. Elle Decor a adunat într-o galerie zeci de modele de fototapet pentru dormitor și poți să vezi și tu cam cât de mult au contribuit la înfrumusețarea acestor camere. Noile modele de fototapet au texturi mai prietenoase, potrivite cu specificul acestei încăperi, iar paleta coloristică și modelele sunt extrem de variate, pentru toate gusturile. Poți să creezi un perete accent cu un fototapet, însă poți opta pentru un model care poate fi montat pe toți pereții.

Acestea au fost ideile noastre care îți pot transforma total designul dormitorului. Care îți place cel mai mult?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea