Amenajarea casei

#amenajarea locuintei #amenajarea casei

Soluții moderne pentru decorarea băilor!

Aveți o locuință nouă? Sunteți în căutarea de soluții pentru baia dumneavoastră? Doriți să redecorați în mod complet locuința veche? Nu vă mai place nimic de aici și doriți ca totul să arate complet diferit?

Sugestiile noastre vă pot ajuta să obțineți ceea ce doriți!

Soluții simple și foarte practice pentru decorarea băilor

Spațiul destinat băii este foarte important deoarece avem nevoie de un colț foarte plăcut în casă unde să ne relaxăm după o zi aglomerată la servici. De asemenea, este locul de care zilnic avem nevoie pentru îngrijirea noastră și a copiilor, pentru spălatul rufelor, etc.

Cum schimbăm complet aspectul băilor vechi și clasice, demodate și lipsite de funcționalitate maximă?

Pentru început va trebui să alocați puțin mai mult timp pentru a studia ofertele actuale ale magazinelor online de specialitate. Zilnic magazinele comerciale online, în special, pun la dispoziția persoanelor interesate, produse foarte moderne și foarte atrăgătoare.

Lavoarele sunt obiectele asupra cărora trebui să vă îndreptați în primul rând atenția. Forma lor actuală și diversitatea materialelor din care sunt confecționate vă va permite să obțineți un aranjament foarte modern și frumos pentru noua dumneavoastră baie. Vă recomandăm lavoarele cu forme inedite și mai puțin obișnuite. Cele confecționate din piatră sunt foarte interesante sau cele care au culori aprinse.

O pată de culoare într-un spațiu mai redus cum este spațiul destinat băii, înveselește încăperea și îi oferă mai multă....viață și veselie, chiar.

Căzi foarte moderne

În afară de un lavoar foarte interesant vă mai recomandăm să analizați și posibilitatea de a monta o cada freestanding în mijlocul băii dumneavoastră. Ca și în cazul lavoarului modern și foarte colorat, montarea unei căzi ultramoderne de acest tip în centrul băii va oferi aspectul de modernism absolut.

Luați în calcul faptul că și funcționalitatea căzii va fi mult mai bună, mai ales dacă în familie există mulți copii.

Căzile de acest tip sunt fabricate în prezent din materiale de diferite tipuri. Veți alege exact ce vi se pare mai avantajos și mai ... estetic. Instalațiile și montarea lor nu sunt deloc anevoioase. Va trebui să găsiți un instalator priceput care să ofere soluții foarte bune și pentru momentele în care veți avea nevoie de reparații.

Designerii moderni au conceput produse foarte interesante pentru decorarea spațiului destinat băii. Spre exemplu, o baterie cada freestanding foarte modernă sau în stil retro vă va permite să obțineți un aspect foarte frumos pentru baia dumneavoastră.

Sunt foarte multe magazine online interesante care comercializează chiar și produse de o excelentă calitate. Va trebui să le analizați cu răbdare ofertele și să alegeți ceea ce vă place cel mai mult.

Corpuri de iluminat și decorațiuni din porțelan

Vă recomandăm să folosiți corpuri de iluminat eficiente. O încăpere bine iluminată are un aspect frumos și modern. Nu este suficient un singur bec în tavan pentru a pune în valoare fiecare element de decor de aici. Chiar dacă veți avea nevoie de anumite modificări la structura electrică, va merita efortul, în mod cert.

Profitați de multitudinea de produse de porțelan pentru decorarea băilor și de multitudinea de suporturi pentru prosoape. Sunt foarte frumoase cele sub formă de scară. Coșurile de rafie lucrate manual pentru rufe murdare și suporturile pentru prosoape sunt alte lucruri utile și estetice în același timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului