Amenajarea casei

#casa paste #amenajare casa #decoratiuni paste #decorare casa #paste #amenajare casa paste #decoratiuni casa paste #decorare casa paste

3 decoratiuni care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa, de Paste

Au mai ramas doar doua saptamani pana la Sarbatorile Pascale, iar pregatirile sunt in toi. Daca nu ai achizitionat inca decoratiunile necesare le poti crea chiar tu, acasa. Ai nevoie doar de putina imaginatie. Iata trei dintre decoratiunile pe care oricine trebuie sa le aiba in casa, de Paste.

 

Copaceii decorati cu oua de Paste sunt atractia principala. Cu putina imaginatie ii poti crea singur din cateva crengi in care sa agati oua decorative. Sau ii poti achizitiona de la magazin!

Ouale de Pasti nu trebuie sa lipseasca din decor. Poti folosi oua naturale pentru decorarea mesei si oua artificiale pentru a crea decoratiuni unice pentru casa ta.

Nici coronitele decorative nu trebuie sa-ti lipseasca. Le poti confectiona singur din ramuri inflorite si oua decorative sau din orice alt material ai la dispozitie.

Surse foto: homedit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea