Zodia ta si dragostea

#dragoste #astrologie #prima intalnire #horoscop #zodii #predictii

Zodia lui iti spune ce isi doreste de la tine la prima intalnire

Emotiile primei intalniri nu trebuie sa te copleseasca. Acorda putina atentie catorva detalii si vei stii de la bun inceput care ii sunt intentiile. Iata ce spune zodia despre el:

Berbec

Barbatul din aceasta zodie te viseaza in patul lui de cum te-a vazut. Va incerca sa mascheze cu mare atentie aceste ganduri nastrusnice, incercand sa fie foarte politicos. S-ar putea ca la un moment dat sa te trezesti vorbind numai tu, iar pe el sa il vezi cazut pe ganduri. Atunci poti sa stii clar la ce se gandeste. Urmatorul pas va fi sa iti dea intalnire intr-un loc in care se poate apropia rapid de tine, asa cum este un club, spre exemplu.

Taur

Un barbat Taur te va invita la prima intalnire nu la o plimbare in parc, ci la o cina la un restaurant luxos. Pentru ca este un tip pedant, si tu trebuie sa fii foarte eleganta. Te va studia intens, iar daca ii vei parea interesanta, fii sigura ca vei obtine de la el o sarutare pe obraz la despartire si promisiunea unei alte intalniri. Totusi, este genul de barbat caruia nu ii place sa grabeasca lucrurile.

Gemeni

Barbatul Gemeni e vorba lunga, dar trebuie sa stii ca de va descoase bine incercand sa afle cat mai multe despre tine de la bun inceput. E mai indraznet de fel, asa ca te va surprinde cu un sarut rapid pe buze atunci cand nici nu te asteptai. Te va atrage usor in bratele si in patul lui cu vorbe mestesugite.

Rac

Racul e barbat de casa. El nu se aventureaza in relatii pana nu este sigur ca femeia pe care a gasit-o nu este doar frumoasa si inteligenta, ci si o buna gospodina. Si asta pentru ca barbatul Rac isi doreste o familie in care sa se simta bine, te vrea pentru o viata, nu pentru o noapte. Daca te simpatizeaza, te va face si pe tine sa te simti bine de la bun inceput. Vor trece una sau doua luni pana cand sa te duca in patul lui si cel mai probabil initiativa va fi a ta.

Leu

Leul e un tip mandru, asa ca nu va pregeta sa iti dea semne ca te place sau ca te doreste chiar si in public, in vazul lumii. Cu diplomatie, insa, pentru ca nu este un barbat vulgar. Insa pentru ca este extrem de atragator, e posibil ca tu sa fii cea care ii pica rapid in mreje. Dupa cateva ore petrecute in club, in loc sa te conduca la tine acasa, te va duce la el direct, spunandu-ti in gluma ca a gresit drumul.

Fecioara

Barbatul din zodia Fecioarei este un curios prin excelenta. Iti va da intalnire intr-un loc linistit, in care sa te poata auzi si unde sa se faca auzit la randu-i. Iar daca esti o femeie rationala de felul tau, atunci sinceritatea lui debordanta ti se va parea incitanta. Nu vrea sa grabeasca lucrurile, insa nici nu i-ar parea rau daca te-ar da pe spate din prima.

Balanta

Barbatul Balanta iti va insipira incredere, pentru ca este un bun ascultator si sfatuitor. Trebuie sa fii atenta, pentru ca mintea lui ascutita merge mai departe decat ti-ai imaginat. Daca ti-ai propus sa il inviti la un pranz la tine impreuna cu mai multi prieteni, el va fi ultimul care va pleca crezand ca intentia ta a fost de a-l aduce la tine cu alte scopuri.

Scorpion

Scorpionii sunt niste crai prin definitie si sunt vestiti pentru energia lor sexuala. Pare timid la inceput, insa este doar o masca pe care o foloseste pentru a fi tu cea care ii arata ca e dorit. Doar un gest trebuie sa faci si se dezlantuie. Nu-i place sa il descosi cu privire la fostele lui iubite, in schimb este foarte gelos si posesiv.

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurieri, plini de imaginatie, iar daca nimeresc momentul potrivit, iti pot trezi foarte usor instinctele sexuale. Sunt maestri in a aduce cat mai rapid femeile in patul lor, asa ca mare atentie. Iti va oferi un pahar de vin si te va amagi cu vorbe frumoase pentru a-i cadea rapid in plasa.

Capricorn

Barbatului Capricorn ii plac femeile elegante si bine ingrijite si este mandru sa stie ca te-ai aranjat doar pentru el. Este un tip clasic, care nu te va saruta din prima si, cu atat mai mult, nu se va gandi la sex, pentru ca isi imagineaza ca va complica lucrurile.

Varsator

Barbatii din zodia Varsator prefera sexul fara implicatii. Daca esti o femeie care ia lucrurile in serios, cel mai bine ar fi sa stai cat mai departe de el. De fapt, iti vei da seama din prima de intentiile lui pentru ca este foarte deschis si iti va spune verde in fata ce vrea de la tine.

Pesti

Un barbat din aceasta zodie te va uimi cu romantismul sau. Te va intampina cu flori si te va duce intr-un loc intim, in care sa te poata privi si asculta in tihna. Nu cauta aventuri si nu viseaza sa se culce cu tine prea repede.

Sursa foto: starcentralmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea