Zodia ta si dragostea

#parasire #horoscop dragoste #predictii #horoscop #partener #astrologie #divort

Motivele pentru care te va parasi, in functie de zodia lui

Te-ai intrebat vreodata care sunt motivele pentru care partenerul de cuplu te-ar parasi si ce ai putea face pentru a evita ca aceasta situatie sa se intample? Ei bine, astrele au raspunsul. Iata care sunt motivele pentru care partenerul de viata te va parasi daca nu faci nimic in sensul acesta!

Berbec

Cand cred ca si-au gasit jumatatea Berbecii ofera totul. Ba mai mult sunt toleranti atata timp cat partenera nu face foarte multre greseli in relatie. Sunt in stare sa treaca si peste infidelitate daca sunt convinsi ca persoana de langa ei merita acest lucru. Ce nu tolereaza insa este minciuna. Atunci cand sunt mintiti, totul se termina pentru ei.

Taur

Taurii sunt posesivi si nu accepta niciodata sa fie pe locul al doilea in viata persoanei iubite. Asta nu inseamna insa ca nu pot trece pedte infidelitatile persoanei iubite, ci ca sunt dispusi sa renunte la relatie daca nu li se acorda atentia pe care ei cred ca o merita. Astfel, un Taur va rupe rapid o relatie daca simt ca pentru persoana de langa ei este mai importanta cariera sau acorda mai multa atentie prietenilor, ori chiar familiei.

Gemeni

Gemenii merg pe instinct. Atunci cand considera ca persoana de langa ei a gresit si a calcat stramb, chiar daca nu au dovezi, vor rupe orice relatie. De asemenea, vor rupe relatiile si daca persoana de langa ei nu este onesta sau simt ca profita de banii lor.

Rac

Racii sunt unii dintre cei mai stabili nativi ai zodiacului, cand vine vorba de relatii. Daca gasesc persoana potrivita, tin cu dintii de ea pana cand dispare orice tip de speranta. Un nativ Rac va renunta la o relatie doar in momentul in care va fi convins ca persoana de langa el nu mai are niciun sentiment pentru acesta.

Leu

Leilor le place sa aiba totul sub control, inclusiv in relatie. Astfel, daca au impresia cumva ca persoana iubita incearca sa ia “fraiele” relatiei si ca nu o mai poate controla, va fugi cat il tin picioarele.

Fecioara

Fecioarele au o relatie stransa cu familia lor, pe care pun mare valoare. Sunt dispuse sa renunte la orice relatie in momentul in care observa ca jumatatea lor ar putea sa dea peste cap armonia dintre ei si parinti sau frati, sau, mai rau, nu sunt de acord cu dependenta lor de familie. 

Balanta

Balantele sunt firi impaciuitoare si devotate si vor acelai lucru de la persoanele de langa ei. In momentul in care simte ca a fost tradat in dragoste, va rupe relatia si orice legatura cu persoane respectiva.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane carora le place ideea de familie si doresc sa se aseze la casa lor. Vor renunta insa la o relatie daca isi dau seama ca nu au pe cine sa se bazeze si ca sunt mai puternici decat jumatatea lor.

Sagetator

Sagetatorii sunt egoisti, dar si foarte gelosi. Nu au nevoie de multe motive pentru a se desparti de cineva, mai ales ca sunt si paranoici din fire. Daca nu li se acorda atentia pe care cred ca o merita si sau simt ca persoana de langa ii insala, nu vor ezita sa plece rapid din relatie.

Capricorn

Singurul lucru pe care nu-l suporta Capricornii este sa fie inselati. Daca afla ca au fost tradati, vor renunta definitiv la relatie. Sunt capabili sa treaca cu vederea orice, in afara de infidelitate.

Varsator

Varsatorii adora sa aiba o viata activa in dormitor. Daca se pierde aceasta latura a relatiei, vor renunta fara remuscari si vor incerca sa gaseasca in alta parte ceea ce-si doresc.

Pesti

Pesti isi doresc ca in relatia de cuplu sa progreseze financiar pentru a fi impacati cu ei insisi si pentru a avea viata pe care si-o doresc. Daca partenera nu se ridica la nivelul lor in plan financiar si/sau cheltuie foarte multi bani pe lucruri inutile, vor pune capat relatiei.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea