Ziua indragostitilor

 • Tv1000 Ziua indragostitilor la Tv1000

  Ziua indragostitilor

  Ziua indragostitilor » Duminica, 07 august 2022, 12:55

  (Valentine's Day) color engleza comedie romantica

  actori Ziua indragostitilor : Jessica Biel Anne Hathaway Bradley Cooper Jessica Alba Julia Roberts Ashton Kutcher Jennifer Garner Jamie Foxx Patrick Dempsey Hector Elizondo Queen Latifah Shirley MacLaine Taylor Lautner Garry Marshall
  compozitor Ziua indragostitilor : John Debney
  monteur Ziua indragostitilor : Bruce Green
  producator executiv Ziua indragostitilor : Wayne Allan Rice
  operator Ziua indragostitilor : Charles Minsky
  producator Ziua indragostitilor : Mike Karz Josie Rosen
  scenarist Ziua indragostitilor : Katherine Fugate Abby Kohn Marc Silverstein

  În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc complexa limbă a dragostei, intersectându-se, alăturându-se şi despărţindu-se. Pelicula este adaptarea hollywoodiană a filmului britanic Love Actually.

  Distributia de exceptie a filmului "Valentine's Day" ne prezinta povestile incalcite si diverse de viata ale unui grup pestrit de oameni din Los Angeles, care uneori trec de la dragoste la despartire intr-o singura zi - adica, de Ziua Indragostitilor. Cupluri si oameni singuri trec prin avatarurile gasirii, mentinerii si apoi pierderii unei relatii de dragoste, chiar de Sf. Valentin.

  Marshall concluzioneaza, "Speram ca acest film sa-i incurajeze pe spectatori fie sa inceapa o relatie, fie chiar sa se indragosteasca. Daca esti deja indragostit, filmul poate fi ceva minunat; e frumos cu adevarat cand cineva are nevoie de tine. Valentine's Day este o zi potrivita pentru o incercare. Fie ca esti indragostit sau nu, Valentine's Day este si o sursa de tensiune, asa ca pregatiti-va!"

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ziua indragostitilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »