Trafic

Nota IMDB7.8/10

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 1 nominalizare Oscar

- 1 nominalizare Grammy

- 1 nominalizare Bafta

 • Hbo Trafic la Hbo

  Trafic

  Trafic » Miercuri, 22 martie 2023, 00:40

  (Traffic) 147 minute, color titrat engleza politist

  actori Trafic : Michael Douglas Catherine Zeta-Jones Benicio Del Toro Dennis Quaid Jacob Vargas Don Cheadle Miguel Ferrer James Brolin Steven Bauer Amy Irving Majandra Delfino
  compozitor Trafic : Cliff Martinez
  costume Trafic : Louise Frogley
  monteur Trafic : Stephen Mirrione
  producator executiv Trafic : Graham King Richard Solomon
  regizor Trafic : Mike Newell Steven Soderbergh
  director de imagine Trafic : Philip Messina
  producator Trafic : Edward Zwick Marshall Herskovitz Laura Bickford
  scenarist Trafic : Simon Moore Stephen Gaghan
  scenograf Trafic : Kristen Toscano Messina

  "Trafic" evocă lumea plină de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele având un ton personal, altele fiind pline de întâmplări periculoase.

  Un judecator conservator e desemnat de presedinte sa intensifice lupta impotriva drogurilor, insa descopera ca si fiica lui e o victima a stupefiantelor.

  Trafic evoca lumea plina de riscuri a traficului de droguri, prin prisma unor povestiri independente, unele avand un ton personal, altele fiind pline de intamplari periculoase.
  Politistul mexican Javier Rodriguez lucreaza in zona frontierei, alaturi de prietenul sau, politistul Manolo Sanchez , sub comanda generalului Salazar, conducatorul luptei impotriva drogurilor din Mexic. Confruntat cu tentatia banilor si a puterii, Javier rezista, dar se va gasi intr-o pozitie dificila, el si Manolo fiind prinsi intr-o plasa a coruptiei care va duce la o situatie nefericita.
  In S.U.A., judecatorul Robert Wakefield este numit de catre presedinte seful departamentului care se ocupa de lupta impotriva drogurilor. Wakefield aduna informatii pregatindu-se pentru a conduce aceasta lupta si incearca sa incheie un parteneriat cu Mexicul.
  Dar intre timp, Wakefield si sotia sa trebuie sa se confrunte cu o problema mult mai dificila, fiica lor ajungand sa fie dependenta de droguri.
  In San Diego, agentii DEA care lucrau sub acoperire, Montel Gordon si Ray Castro aresteaza un insignificant traficant intermediar, Eduardo Ruiz , dar care detine informatii despre bogatul si influentul traficant, Carlos Ayala . Pentru a scapa de inchisoare, Ruiz accepta sa depuna marturie impotriva lui Carlos Ayala. Ayala este arestat, si acest fapt ii provoaca un soc cumplit sotiei sale, Helena care ramane singura cu fiul lor si este si insarcinata. Helena si fiul ei sunt amenintati de asociatii sotului si urmariti de DEA. Cerandu-i ajutorul avocatului sotului ei, Arnie Metzger , Helena incearca sa-l scoata pe Carlos din inchisoare si sa isi protejeze copiii, chiar daca asta inseamna sa continue singura afacerile sotului ei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Trafic
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »