Toamna bobocilor

Nota IMDB7.1/10

 • Tvr 1 Toamna bobocilor la Tvr 1

  Toamna bobocilor

  Toamna bobocilor » Luni, 26 septembrie 2022, 01:00

  color titrat romana comedie

  actori Toamna bobocilor : Draga Olteanu Matei Marin Moraru Emil Hossu
  costume Toamna bobocilor : Adriana Paun
  regizor Toamna bobocilor : Mircea Moldovan Mircea Muresan
  operator Toamna bobocilor : Ion Marinescu

  Dupa terminarea facultatii, trei absolventi, Mariella (Maria Ploae) - profesoara de limba franceza, Ovidiu (Emil Hossu) - doctor si Geo (Dumitru Furdui) - inginer agronom, pornesc fara sa se cunoasca spre un sat de langa Cluj, unde sunt repartizati.

  Dupa terminarea facultatii, trei absolventi, Mirela - profesoara de limba franceza, Ovidiu - doctor si Geo - inginer agronom, pornesc fara sa se cunoasca spre Viisoara, un sat de langa Cluj, unde au fost repartizati. Cei trei sunt surprinsi de atmosfera ciudata din sat, unde primarul le inmaneaza imediat negatiile fara a fi solicitate. Cu exceptia Mirelei, ceilalti doi doreau sa ramana aici. Asa incepe un adevarat razboi intre absolventi, pe de o parte, si primar si sateni, de cealalta parte.

  "Ilustrare, in diapazon comic, a democratiei socialiste la tara, desi monoton in efecte comice (ciondanelile dintre Toderas si Varvara, umorile schimbatoare ale tinerilor sovaielnici in fata greutatilor etc.), filmul are darul rar de a reda, in dialog, culoarea locala, efort rar exersat in comediile noastre." - Tudor Caranfil - 2003 (Dictionar de filme romanesti).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Toamna bobocilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »