Trailer Sta sa ploua cu chiftele

Alte trailere pentru Sta sa ploua cu chiftele

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Sta sa ploua cu chiftele?

Aboneaza-te

  • (Cloudy with a Chance of Meatballs) 100 minute, color engleza film de animatie

    Te-ai saturat sa-ti spuna altii ce trebuie si ce nu trebuie sa mananci? Esti dezamagit ca trebuie sa mananci aceleasi alimente, zi dupa zi? Abia astepti ziua cand vei putea comanda ce vrei si cand vrei? Ei bine, asteptarea ta s-a terminat. In 2009, pregateste-te sa fii servit cu Sta sa ploua cu chiftele - o aventura hilara in portii gigantice. Inspirata dupa indragita carte pentru copii, filmul se concentreaza pe un oras in care mancarea cade din cer ca ploaia torentiala!

    Inventatorul in devenire, Flint Lockwood, este un geniu cam asocial care scorneste cele mai ciudate inventii vazute vreodata. Si, cu toate ca inventiile lui (de la pantofii cu auto-spray si pana la translatorul-maimuta) au fost niste esecuri rasunatoare care au creat o multime de probleme in micul orasel al inventatorului, Flint nu se da batut. El vrea sa descopere ceva care sa-i faca pe oameni fericiti. Cand ultima masinarie inventata de Flint pentru a transforma apa in mancare distruge din greseala intreaga piata centrala a orasului, sarind in aer pana la nori, el crede ca sansa lui de a deveni inventator s-a pierdut definitiv. Dar deodata se intampla un lucru neasteptat - din norii unde zburase masinaria incep sa cada cheeseburgeri. Deci, masina lui functioneaza!

    Ploaia de mancare devine un succes instantaneu, iar Flint se imprieteneste pe data cu Sam Sparks, o prezentatoare a rubricii meteo care venise in oras pentru a comenta ceea ce numea ea "cel mai important fenomen meteorologic din istorie." Dar atunci cand oamenii lacomi incep sa ceara tot mai multa mancare, masinaria incepe sa se comporte haotic, improscand lumea cu tornade de spaghete si chiftele uriase. Cand orasul e pe cale sa fie ingropat sub munti de bezele si cascade de pepeni verzi, Flint si Sam trebuie sa-si foloseasca experienta si priceperea pentru a opri masina si pentru a restaura normalitatea in oras.

Sta sa ploua cu chiftele Sta sa ploua cu chiftele Nota: 7.1

Durata: 100 minute Gen: film de animatie Regizor: Chris Miller , Phil Lord

  • Actori: Bill Hader, Bobb'e J. Thompson, Andy Samberg, Anna Faris, James Caan, Mr. T, Bruce Campbell

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail