Secretele cutiei negre

 • Discovery World Secretele cutiei negre la Discovery World

  Secretele cutiei negre

  Secretele cutiei negre » Sambata, 31 decembrie 2016, 00:15

  (Aircrash Confidential) serial documentar

  Transportând sute de victime potenţiale şi garantând publicitate mondială, avioanele sunt ţinta ideală a teroriştilor. Cum pot noile tehnologii să îi împiedice să urce la bord ?

  Fiecare accident aviatic e o catastrofa care lasa in urma familii indurerate si vieti distruse. Cu fiecare dezastru insa, invatam o lectie noua si tocmai din cauza acestor accidente stim acum sa construim avioane mai sigure, sa evacuam pasagerii mai rapid si sa evitam coliziunile in aer. Acest program studiaza diverse accidente aviatice reale, dezvaluind cum si de ce inca se produc asemenea tragedii, chiar si in ziua de azi.
  O serie fascinanta, care exploreaza de ce, in ciuda repetatelor avertismente, teroristii se mentin cu un pas inaintea fortelor de securitate de pe aeroporturi sau cum, uneori, o eroare strecurata in repartizarea locurilor dintr-un avion a reusit sa salveze sute de oameni care altfel ar fi fost spulberati in aer.
  Folosind relatari pline de forta ale unor supravietuitori, piloti si martori, precum si comentarii ale expertilor in aviatica si imagini generate pe computer, fiecare episod exploreaza faptul ca erorile umane nu pot fi niciodata eliminate total.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Secretele cutiei negre
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »