Recompensa cu bucluc

Nota IMDB5.1/10

 • Pro Tv Recompensa cu bucluc la Pro Tv

  Recompensa cu bucluc

  Recompensa cu bucluc » Duminica, 22 mai 2022, 00:00

  (The Bounty Hunter) 110 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  actori Recompensa cu bucluc : Peter Greene Siobhan Fallon Jason Sudeikis Gerard Butler Cathy Moriarty Christine Baranski Jennifer Aniston
  compozitor Recompensa cu bucluc : George Fenton
  monteur Recompensa cu bucluc : Troy Takaki
  regizor Recompensa cu bucluc : Andy Tennant
  operator Recompensa cu bucluc : Oliver Bokelberg
  producator Recompensa cu bucluc : Neal H. Moritz
  scenarist Recompensa cu bucluc : Sarah Thorp

  Milo (Butler), un neîntrecut vânător de recompense, află că următoarea sa ţintă este nimeni alta decât fosta sa soţie, Cassidy (Aniston). Aceasta s-a făcut vinovată de o infracţiune măruntă, a ieşit pe cauţiune şi apoi a "uitat" să apară la proces.

  Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fara noroc, primeste in sfarsit misiunea vietii lui: i se cere nici mai mult nici mai putin decat sa puna mana pe fosta lui nevasta, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care incerca sa scape de inchisoare.

  La inceput, el crede ca va castiga extrem de usor banii de recompensa, dar, cand Nicole ii fuge printre degete pentru a urmari o pista in legatura cu musamalizarea unei crime, isi da seama ca nu-i va merge deloc usor cu ea.

  Fostii soti se razboiesc continuu unul cu altul - pana cand ajung in situatia de a fugi mancand pamantul pentru a-si salva viata. Ei crezusera ca legamintele de casnicie, de iubire, respect si supunere erau cel mai greu de respectat, dar s-au inselat amarnic. Sa reusesti sa te mentii in viata pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.

  Un alt personaj excentric al filmului este mama Nicolei, Kitty Hurley. Interpreta de comedie burlesca la Atlantic City e mai interesata sa-si vada fiica impacata cu fostul ei sot decat sa o vada scapata de incurcaturile ei judiciare.


  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Recompensa cu bucluc

Trailere Recompensa cu bucluc

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Recompensa cu bucluc atunci iti recomandam: