Printul mareelor

 • Tv1000 Printul mareelor la Tv1000 - difuzare miercuri, 13 iulie

  Printul mareelor

  Printul mareelor » Miercuri, 13 iulie 2022, 01:25

  (The Prince of Tides) 132 minute, color titrat drama romantica

  Contemplarea dramelor de familie il apropie pe Tom de psihiatra surorii sale si fiecare incearca sa-l ajute pe celalalt sa gaseasca drumul catre o viata reala, eliberata de povara unui trecut dureros.

  Filmul, bazat pe best seller-ul cu acelasi nume, aparut sub semnatura lui Pat Conroy, este regizat si produs de celebra Barbra Streisand, care interpreteaza si rolul psihiatrei Lowenstein.

  Lasand in urma sa o casnicie care se destrama, Tom Wingo (Nick Nolte) calatoreste la New York pentru a-l ajuta pe psihiatrul sorei sale, Susan Lowenstein (Barbra Streisand), sa reconstruiasca istoria tulburata a familiei Wingo. Ranit de aceleasi evenimente care i-au distrus surorii sale dorinta de viata, Tom porneste intr-o calatorie dureroasa, in cautarea amintirilor atat de adanc ingropate, amintiri care o pot ajuta pe Dr. Lowestein sa inteleaga radacinile bolii de care sufera Savannah.

  Pe masura ce Tom patrunde in tumultosul sau trecut, intelege ca ceea ce o poate salva pe sora sa, poate insemna in acelasi timp si propria-i salvare.

  Dar, sedinta dupa sedinta, Tom ii insulfla psihiatrei Lowenstein curajul de a pune capat casniciei nereusite pe care o are. Cei doi oameni, provenind din doua lumi total diferite : Tom Wingo - un profesor de engleza si, in acelasi timp, antrenor de fotbal ramas fara lucru - si Susan Lowenstein - o psihiatra din New York - sunt nevoiti sa isi infrunte propria durere si problemele interioare, descoperind astfel lucruri suprinzatoare, unul despre celalalt. Dragostea nu intarzie nici ea sa apara...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Printul mareelor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii