Orasul infernului

 • Pro Cinema Orasul infernului la Pro Cinema

  Orasul infernului

  Orasul infernului » Miercuri, 29 iunie 2022, 00:45

  (Dante's Peak) 109 minute, color titrat engleza film de catastrofa

  actori Orasul infernului : Pierce Brosnan Linda Hamilton Charles Hallahan Jeremy Foley Jamie Renee Smith
  compozitor Orasul infernului : James Newton Howard John Frizzell
  monteur Orasul infernului : Howard E. Smith Conrad Buff Tina Hirsch
  regizor Orasul infernului : Roger Donaldson
  operator Orasul infernului : Andrzej Bartkowiak
  scriitor Orasul infernului : Leslie Bohem

  Vulcanologul Harry Dalton și primarul din Dante's Peak, Rachel Wando, încearcă să-i convingă pe locuitorii orașului că trăiesc într-un pericol permanent. Orașul, cu numai 8000 de locuitori, se află la poalele unui vulcan uriaș gata să erupă.

  Vulcanologul Harry Dalton si primarul din Dante's Peak, Rachel Wando, incearca sa-i convinga pe locuitorii orasului ca traiesc intr-un pericol permanent. Orasul, cu numai 8000 de locuitori, se afla la poalele unui vulcan urias care incepe sa se trezeasca la viata. Din pacate insa, oamenii nu au urechi sa auda avertismentele expertului ajuns din intamplare in Dante's Peak. Atat consiliul care se afla in negocieri cu un investitor important, cat si seful lui pun la indoiala informatiile stranse de Harry si refuza sa evacueze localitatea.

  Harry incearca tot posibilul si mai cere o intrevedere cu toti edilii, sedinta in timpul careia vulcanul erupe. Locuitorii panicati incearca sa fuga din calea naturii dezlantuite, instaurand un adevarat haos in micul oras.

  Copiii lui Rachel se aventureaza spre munte pentru a o salva pe bunica lor care nu vroia sa-si paraseasca locuinta. Harry si Rachel pornesc in cautarea lor, infruntand toate stihiile, intr-o cursa pentru care premiul cel mare este supravietuirea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Orasul infernului
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »