Negociatorul

 • Tv1000 Negociatorul la Tv1000 - difuzare 16 aprilie 2022

  Negociatorul

  Negociatorul » Sambata, 16 aprilie 2022, 02:40

  (The Negotiator) 133 minute, color titrat engleza thriller de actiune

  Negociatorul lui F.Gary Gary nu este o fictiune. Personajul a existat in realitate si a fost angajat al FBI, dar felul in care il portretizeaza maestrul Samuel L. Jackson face dintr-un personaj puternic o adevarata legenda.

  Danny Roman (Samuel Jackson) este un politist din Chicago foarte apreciat pentru talentul sau de negociator in situatii de criza. Amestecat, fara sa stie, intr-o afacere de coruptie la cele mai inalte nivele din conducerea politiei, acest politist cinstit se vede nevoit sa treaca o vreme de cealalta parte a baricadei, sa incalce legea doar pentru a-si dovedi nevinovatia. Stie ca politia nu prea sta la discutii decat cand vietile oamenilor sunt in pericol, asa ca ii ia ostateci pe seful sectiei de investigatii interne a politiei orasului, si pe membrii echipei sale.

  De pe aceasta pozitie, isi permite sa ceara ca toate discutiile sa fie purtate de Chris Sebian (Kevin Spacey), un alt faimos negociator. Cei doi lucreaza insa in sectii diferite, si nu se cunosc, asa ca Danny Roman trebuie, inainte de toate, sa il convinga pe Sebian de adevar. In ciuda tensiunii si a presiunilor exercitate de sefii corupti care se vad amenintati, intre cei doi se stabileste o relatie de incredere reciproca.
  Dar, chiar si in doi, lupta impotriva tuturor nu e deloc usoara. Cu multa inteligenta, cei doi reusesc sa dezvaluie delapidarea fondurilor de pensie ale politistilor, dejucand astfel planurile de a-l transforma pe Roman intr-un tap ispasitor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Negociatorul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii