Miss litoral

Nota IMDB4.8/10

 • Prima Tv Miss litoral la Prima Tv - difuzare sâmbătă, 21 mai

  Miss litoral

  Miss litoral » Sambata, 21 mai 2022, 14:00

  color titrat romana comedie

  actori Miss litoral : Matei Alexandru Jean Constantin Mitica Popescu Alexandru Arsinel Anca Turcasiu
  regizor Miss litoral : Mircea Muresan
  scenarist Miss litoral : Titus Popovici

  Nea Costel şi consoarta sa, Didona, vor cu orice preţ ca fiica lor, Tina, să participe la concursul de frumuseţe Miss Litoral, anunţat la Mamaia. Însă Tina este îndrăgostită de Dorel, un băiat timid şi gelos, care vrea s-o păstreze doar pentru el.

  Nea Costel si consoarta sa, Didona, vor cu orice pret ca fiica lor, Tina, sa participe la concursul de frumusete "Miss Litoral", anuntat la Mamaia. Insa Tina este indragostita de Dorel, un baiat timid si gelos, care nu vede in Tina o frumusete de genul celor care apar pe copertile revistelor si vrea s-o pastreze doar pentru el. Asadar, Tina pleaca la concurs cu inima stransa, trimisa mai ales de ambitia mamei.
  Pe litoral sunt asteptati de nasul Mielu, capitan de cursa lunga. El si nea Costel incearca tot felul de tertipuri pentru a atrage atentia presedintelui juriului si a sotiei lui, o fosta Miss. Peripetiile comice ale cuplului format din nea Costel si nasul Mielu ne poarta pe apele Marii Negre, in Crimeea, Ialta.
  Pe langa cei doi, mai intalnim un fost "tovaras" devenit "domn", care vrea sa-si impuna fiica cu orice pret si cu un doctor specialist in chirurgie faciala. Dar Dorel da de urma Tinei si o alerteaza pe mama ei care soseste val-vartej pe malul marii declansand o serie de incurcaturi. Concursul are loc si Tina, complet transformata, devine "Miss Litoral". Dar, bineinteles, cu toate tentatiile la care este supusa o "Miss", ea il iubeste tot pe Dorel.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Miss litoral
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii